Irány a RaM Colosseum! Jön a Chicago és a Játék a kastélyban!

2020. 02. 11.

Budapesti és környéki nézőinknek remek hír, hogy helybe megyünk, hiszen március 17-től két sikerdarabunk is műsoron lesz a RaM Colosseum műsorán! A Chicago musicalre és a Játék kastélyban komédiára jegyek már elérhetőek.

CHICAGO – minden idők legsikeresebb Broadway musicalje – márciustól a budapesti RaM Colosseum színpadára érkezik!

Az előadás, – a közönségsiker mellett – 2019-ben elnyerte a Legjobb zenés/szórakoztató kategóriában a Színikritikusok Díját.

A fiatal, nagyratörő bártáncos nőcske, Roxie Hart lepuffantja szeretőjét, mert ígéretei ellenére nem egyengette halovány karrierjét. Roxie börtönbe kerül, ahol megismerkedik Velma Kellyvel, Chicago legragyogóbb csillagával. És ezzel kezdetét veszi a duplacsövű revü.
Roxie egy új világba csöppen, a börtönben valóra válhat minden álma: címlapsztori lehet belőle. Nem kell hozzá más, csak egy Morton Mama, akinek jó összeköttetései vannak, és egy korrupt sztárügyvéd, Billy Flynn. A siker titka Chicagóban: sok trükk, blöff, dohány, púder, charleston és allthat jazz...

Érdekesség, hogy a musicalben Magyarországon most először, a Mary Sunshine szerepében Vásáry André a mű eredeti hangfekvésében énekli a betétdalokat!

JEGYVÁSÁRLÁS >>

Megtaláltuk a szürke hétköznapok ellenszerét!

Molnár Ferenc remekműve, a Játék a kastélyban a Vörösmarty Színház művészeinek előadásában csak most a RaM Colosseumban! Felhőtlen szórakozás, fantasztikus alakítások: Gáspár Sándor, Sághy Tamás, Kozáry Ferenc, Andrássy Máté, Ballér Bianka, Juhász Illés és Kricsár Kamill. Imádni fogja minden percét!

Színház az egész világ, és szerelmes benne minden férfi és nő! Molnár Ferenc elegáns komédiájában semmi sem az, aminek látszik. Az író a mesemondás virtuóza, világhírű darabja a Játék a kastélyban szellemes színpadi játék, elegáns komédia. A primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró oldhatja meg. Színházat látunk a színházon belül, ahol menthetetlenül összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház. De ki kell bogozni a szálakat? Mennyire fontos az igazság? A valóság vagy az illúzió tesz boldogabbá?

Kritikusok a darabról
Balogh Gyula
/Népszava/: „Három óra minőségi időtöltés, szellemes riposztok, a végletekig túlhajszolt szenvedély és színház és színház. Ezt kínálja Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabja.”
Seres Gerda /kultura.hu/: „Egészen üdítő és friss a székesfehérvári Vörösmarty Színház bemutatója, amely a Mohácsi fivérek átdolgozását veszi alapul. Szikora János lendületes rendezése kiváló színészi alakításokkal párosul.”

JEGYVÁSÁRLÁS >>