Újabb olvasópróba - vár a Szerelem, Ó! érzelmi hullámvasútja

2019. 12. 11.

A Kozák András Stúdióban debütál 2020. január 24-én az amerikai komédiaíró, Murray Schisgal műve, a Szerelem,Ó! 

Az olvasópróbán kiderült, hogy egy vérbeli amerikai komédia készül a Kozák András Stúdióba. Tele fordulatokkal, már-már burleszkbe hajló jelenetekkel és elgondolkodtató sorsokkal, helyzetekkel. A történetben tizenöt év után találkozik két régi iskolatárs. Miltnek jól megy sora, nagymenő, sikeres, nős ember. Harry viszont egész idő alatt hiába kereste az élete értelmét. Ezért épp a folyóba készül vetni magát. De hogyan akarhat valaki meghalni anélkül, hogy megismerte volna a szerelmet? Milt szerint a szerelemért érdemes élni. A gazdag, ám fösvény üzletember ebben a pillanatban ráébred a megoldásra: felajánlja barátjának saját feleségét. Az ötlet olyannyira abszurd, hogy Harry mégis inkább felmászik a hídkorlátra. Így indul ez a Woody Allen világát idéző szatirikus vígjáték, melyben miután megjelenik Milt temperamentumos felesége, a két ellentétes karakterű férfi élete rendkívüli fordulatot vesz. Ellen ugyanis rövid úton meghódítja Harryt...

Hogy a nézők valóban együtt hullámvasutazhatnak a szerelmi háromszög résztvevőivel, arra garancia Hargitai Iván rendező neve. És persze A három szereplő, Váradi Eszter Sára, Keller jános és Ottlik Ádám. Akik úgy vezetik majd végig a nézőket, hogy potyogjon a könnyük - hol a nevetéstől, hol a sírástól. 

Akinek tetszett a Jövőre veled ugyanitt első és második részét, annak szinte kötelező, aki pedig még nem látta, annak mindhárom előadást ajánljuk, ha szereti a többrétegű, sírva nevetős romantikus vígjátékokat.

A Szerelem,Ó! című előadásunk bemutatója 2020. január 24-én 19 órakor lesz a Kozák András Stúdióban. Jegyeket itt lehet vásárolni.