Dolgok, amikért érdemes élni - egy szívhez szóló interaktív előadás

2019. 10. 04.

Závodszky Noémi  színművésznő 25 éve, mint alapító társulati tag kezdte el pályáját a Vörösmarty Színházban. Ebből az alkalomból, egy különleges, humorral átszőtt darabot választott, hogy a lelkünkhöz szóljon. 

"A vezetőségtől kaptam egy felajánlást, hogy csináljak egyedül egy előadást. Nagyon hosszasan keresgéltem egész nyáron, de nem találtam meg, mi legyen az. Aztán a sors vagy az égiek segítségével augusztus közepén sikerült találkoznom azzal a darabbal, aminek a premierje október negyedikén lesz. Tele vagyok izgalommal és kíváncsisággal, hogyan fogadja majd a közönség! Egy igényes mű, amit büszkén fel tudok vállalni, és amivel egy picit valahogy az embereknek is mutatok valamit abból a gondolkodásmódból, hogy miként kellene, hogyan érdemes élni. A címe árulkodó: Dolgok, amikért érdemes élni." - nyilatkozott Závodszky Noémi az fmc.hu-nak a darab megszületéséről.

Duncan MacMillan, kortárs angol drámaíró kivételesen egyedülálló darabja, a Dolgok, amikért érdemes élni. Az eredeti monodráma lényegében egy rendkívül interaktív monológ, amelyben egy kislány felnőtté válási folyamatába  pillanthatunk bele, és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódik az előadásba.

A megindító, elgondolkodtató és egyben inspiráló előadás premierje október 4-én lesz, az első két előadást továbbiak is követik majd az évad során.

JEGYRENDELÉS