Koronázási Ünnepi Játékok színművészeinkkel

2019. 08. 17.

Sokéves hagyomány, hogy színművészeink részt vesznek a Koronázási Ünnepi Játékok programjainak megvalósításában augusztus 17-19. között a Belvárosban. A rendezvény 3 napja alatt Lábodi Ádámmal nemcsak a Nemzeti Emlékhelyen, hanem az Országzászló téren is lehet találkozni, ugyanitt Tűzkő Sándorral, a Szent János közben pedig Váradi Eszter Sárával, Keller Jánossal és Németh Mariannal. 

Augusztus 17–19. 10.00–18.00 | Szent János köz
Jósok és boszorkányok sikátora
Egész napos foglalkoztató programok Váradi Eszter Sárával, Keller Jánossal, Jónás Andreával és Németh Mariannal.

Érdekel a jövő? Kártyát vetünk, hörcsöggel jósolunk, szerencsecédulát húzunk… Varázslat lesz bőven! Az utcában járók boszorkányjelmezbe bújva fényképezkedhetnek, hogy az így készült fotót emlékül magukkal vigyék. A kezdő boszik készíthetnek talizmánt, megízlelhetik az élet vizét, sőt, a boszik titkos jelét is magukra tetováltathatják! S ha még nem volna elég a bűbáj és varázslat, mágikus körtáncot lejthetnek a sikátor varázslójával és boszorkányával az arra vágyók.



Augusztus 18., vasárnap 16.15, aug. 17., szombat és aug. 19., hétfő 14.00 | Országzászló tér
Jobku és Dzsevu akrobatikus történelemóra-színháza: IV. Béla
Immáron a hatodik epizóddal jelentkezik a Koronázási Ünnepi Játékok évek óta nélkülözhetetlen műsora, Jobku és Dzsevu sziporkázóan szellemes utcaszínházi sorozata, melyből ezúttal IV. Béla életét és korát ismerhetjük meg.

Jobku: Egger Géza
Dzsevu: Lábodi Ádám
Írta és rendezte: Egger Géza és Lábodi Ádám


Augusztus 17., 18:30; 18. 14:00; 16:15 I Országzászló tér
A herceg átka – Tűzkő Sándor és Nyáry Bernadett interaktív népmeséje


Jó szórakozást kívánunk!