Hal négyesben: Nyári színház színművészeinkkel

2019. 06. 14.

A Hal négyesben című, két felvonásos, zenés krimi-komédia lesz az idei székesfehérvári nyári színház műsorán, amelyet ezúttal is a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban tartanak.

A témában tartott sajtótájékoztatón június 13-án Szigli István önkormányzati képviselő kiemelte: Szikora János igazgató támogatásával, de nem a Vörösmarty Színház égisze alatt rendezik a nyári színházat, hanem A Szabadművelődés Háza szervezésében állnak színpadra a színház színészei. Az előadások július 11. és 14. között lesznek láthatók 20 óra 30 perces kezdéssel.

Kozáry Ferenc színművész, a darab rendezője elmondta, hogy hazánkban korábban a Madách Színház játszotta a színművet és hosszú szünet után lesz látható ismét Magyarországon. A humoros előadásban három vonzó, gazdag nő, valamint egy inas szerepel - árult el részleteket.

A komédiában az egyik szerepet Závodszky Noémi kapta, aki szerint a mű kiválóan alkalmas nyári színházi előadásra, mert könnyed, izgalmas és szórakoztató. A darabban rajta kívül még Tűzkő Sándor, Varga Lili és Ballér Bianka játszik.

A jegyek hétfőtől kaphatóak a Tourinform Irodában és az előadás helyszínén.

Forrás: MTI