Jubileumi Megadance gála június 8-án!

2019. 05. 31.

A MEGADANCE Székesfehérvári Táncszínház Egyesület 10 éves jubileumi gálaműsorát tartja június 8-án teátrumunk nagyszínpadán. A műsoron látványos táncprodukciók show, hip-hop és musical tánc stílusokban. Interjú Rovó Tamással, társulatunk tagjával és egyben a táncszínház művészeti vezetőjével.
 

Mi az apropója a mostani gálának?
Az aktualitását az adja, hogy éppen 10 éve működik a csapat Székesfehérváron és jómagam pedig 10 éve vagyok a Vörösmarty Színház társulatának tagja.

Ha jól tudom 3 évvel ezelőtt tartottatok már egy 20 éves gálát, akkor hogyan jön ki a matek, hogy lehet 10?
A kérdés érthető. 2016-ban valóban tartottunk egy fergeteges, állva tapsos 20 éves gálát, de az akkor a megalapításnak a jubileuma volt, hiszen én Győrben hoztam létre a csapatot 1996-ban 20 fővel. 2009 óta vagyok itt Székesfehérváron, tehát ezért a 10 év.

Milyen gálára számíthatnak a nézők?
Reményeim szerint ismét egy fergeteges és változatos műsorra, hiszen rengeteg fellépő érkezik az ország különböző pontjáról. Érkeznek Budapestről, Pécsről, Szentendréről és természetesen Székesfehérvár több együttese is fellép a Megadancen kívűl. Az est egyik házigazdája pedig társulatunk tagja, Váradi Eszter Sára lesz.

Számodra mit jelent a június 8-i jubileumi nap?
Úgy gondolom, hogy minden csapat életében a 10 év az egy mérföldkő. Én magam pedig nagyon büszke vagyok arra, amit itt ebben a városban az elmúlt 10 évben elértünk. Rengeteg városi rendezvényen működünk rendszeresen közre, de ami talán még ennél is nagyobb büszkeség, hogy a Megadance Székesfehérvári Táncszínház Egyesület tagja közül jó néhányan már évek óta részt vesznek a Vörösmarty Színház darabjaiban és az augusztusi Koronázási Szertartásjátékban. 2018-ban a teljes tánckart alkotta ez a csapat a vezetésemmel, ahol Horváth Csaba koreográfussal dolgozhattunk együtt. Nagyszerű munka volt. Az én egyik legfőbb vágyam mindig is az volt, hogy minél több emberrel megszerettessem a táncot. Úgy érzem, ez sikerült is. Nagyon izgatott vagyok és várom az estét bízva abban, hogy szuper lesz és remek lesz a hangulat. Szeretném méltóképpen megünnepelni ezt a jubileumot és nagyon sok szeretettel várjuk a nézőket.

Információ és jegyrendelés itt >>