HHH angyalok kara

Szerző: Bari Judit

Repertoár

Ismertető HHH angyalok kara

Az Utcaszínházi Alkotóközösség vendégelőadása. Az előadást a 7óra7 színházi portál beválasztotta a 2016-os év 40 legfontosabb előadásai közé. 

2020. A Nemzeti Demográfiai és Reproduktív-egészségfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárságán az a döntés született, hogy bár még az ehhez szükséges törvényi háttér hiányzik, a drasztikus népességfogyás ellensúlyozására, minden mélyszegénységben élő leányanyát felvesznek egy nyilvántartásba. A cél, hogy a magzatot lehetőség szerint már a prenatális ártalmaktól is megóvják. Legjobb az lenne, ha már jóval a szülés előtt kényelmes anyaotthonokba kerülnének a lányok, ahol alapítványok közvetítésével, a nevelőszülők megismerkedhetnek a várandós kismamával. Arról, hogy a nyilvánosságra kerülő törvénysértések komoly tiltakozási hullámot váltanak ki mind a fajvédő, mind a roma kisebbségi szervezetek körében a Tarnaménesen élő Anasztázia és hat hónapos csecsemője Csongor mit sem tud…

A kétórás előadás, miközben bemutatja a lányanya egyre szürreálisabb kalandjait, felfed egy szélesebb kérdést: amely nem csak Anesznek szól. Mindannyian hasonló bajban vagyunk: fogva tart bennünket saját életünk, közegünk és személyiségünk. Vajon egyáltalán módunkban áll-e változtatni meghatározott sorsunkon, és ha igen, akkor ezt miért − egész pontosan minek hatására lennénk képesek megtenni? El lehet-e várni bárkitől, hogy csettintésre változtasson?

További részletek az előadásról: ITT

  • Bemutató időpontja: 0000. 00. 00.
  • Az előadás időtartama: 2 óra
Jegyrendelés

Időpontok:

Szereplők, közreműködők

Megosztás

REPERTOÁR