Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Egy széthulló család története2015. 10. 13.

Kedden volt az Augusztus Oklahomában olvasópróbája. Az előadás rendezőjét, Szikora Jánost villáminterjúvoltuk.

Tovább olvasom

Bemutattuk a Tizenkét dühös embert2015. 10. 12.

Szombaton újabb előadással bővült színházunk repertoárja: bemutattuk Reginald Rose Tizenkét dühös ember című darabját Cserhalmi György rendezésében.

Tovább olvasom

Megnyílt az ÜvegSejtelmek2015. 10. 10.

Október 10-én a Forrás Galériában megnyílt Keller Ági és Németh Mariann Üvegsejtelmek című kiállítása. Az ünnepélyes megnyitón Földi Zoltán képviselő és Hirtling István színész köszöntötték az érdeklődőket.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Üvegsejtelmek2015. 10. 09.

Tovább olvasom

„Nem rendezek, csak szeretek beszélgetni” – Interjú Cserhalmi Györggyel2015. 10. 08.

Színházunkban szombaton mutatják be második rendezését, a Tizenkét dühös embertt. A „nem rendezéseiről” és új, osztályfőnöki státusáról beszélgettünk.

Tovább olvasom

Tizenkét dühös ember2015. 10. 05.

Máris egy új bemutató szombaton: Reginald Rose bűnügyi játékát, a Tizenkét dühös embert Cserhalmi György rendezte.
 

Tovább olvasom

Bemutattuk a Terrorizmust2015. 10. 01.

Csütörtök este került bemutatásra a Presznyakov fivérek Terrorizmus című darabja Bagó Bertalan rendezésében. Az előadás érdekessége, hogy a jelenetek a harmadik emeleten, két helyszínen játszódnak: a Kozák András Stúdióban és a Művésztársalgóban.

Tovább olvasom

Vidéki színházigazgatók találkozója2015. 09. 28.

Szeptember 28-án, hétfőn a székesfehérvári Vörösmarty Színházban tartotta a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete szokásos közgyűlését. Ennek apropóján kérdeztük az egyesület elnökét, Oberfrank Pál veszprémi színházigazgatót, illetve Szikora Jánost, a közgyűlésnek otthont adó Vörösmarty Színház igazgatóját a találkozó fontosságáról, a vidéki színházak helyzetéről.

Tovább olvasom

Csókos asszony premier2015. 09. 28.

Szeptember 26-án, szombaton volt az évad első nagyszínpadi bemutatója színházunkban: Zerkovitz Béla és Szilágyi László örökzöld operettjét, a Csókos asszonyt Hargitai Iván állította színpadra; a főszerepekben Hirtling Istvánt, Törőcsik Franciskát és Keller Jánost láthatja a közönség.

Tovább olvasom