Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Szeretni kell, ennyi az egész…2014. 12. 15.

 

… mégpedig Závodszky Noémit! A hosszú vastaps pedig kétségtelen bizonyíték arra, hogy a közönség nagyon szereti jubiláló színésznőnket: Závoszky Noémi vasárnap délután közvetlen, vidám, színes műsorral ajándékozta meg a publikumot. A nagy sikerre való tekintettel február 14-én, Bálint napra hangolva is bemutatjuk az előadást!

Tovább olvasom

Színházat ajándékba!2014. 12. 15.

 

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel kedd déltől megnyitjuk a Csillagfény 2. bérletet, amellyel az Orlai Produkciós Iroda két nagysikerű előadását, a Római vakációt és A szív hídjait tekinthetik meg. Ha egyedi és különleges karácsonyi ajándékot szeretne, lepje meg szeretteit színházi asztali naptárral vagy ajándékutalvánnyal!

Tovább olvasom

Nézőink segítettek2014. 12. 10.

 

Támogatói jegyek vásárlásával és ruhaadományokkal segítettek a Vörösmarty Színház nézői a székesfehérvári hajléktalanokat gondozó Kríziskezelő Központnak.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Móser Zoltán kiállítása a Forrás Galériában2014. 12. 04.

 

Szakolczay Lajos irodalomtörténész, irodalom- és művészetkritikus nyitotta meg a Vörösmarty Színház Forrás Galériájának következő tárlatát. Az érdeklődők Móser Zoltán Balogh Rudolf-díjas fotóművész Európai Szín-Fóniák című kiállítását január 20-áig tekinthetik meg.

Tovább olvasom

Bemutattuk A padlást2014. 12. 01.


Nagy sikerrel mutattuk be szombaton A padlás című musicalt a Vörösmarty Színház nagyszínpadán. Nézze meg az előadás werkfilmjét!

Tovább olvasom

20 órán át olvastuk az Újszövetséget2014. 11. 30.

 

 

November 30-án 19 órakor véget ért a III. Újszövetség Maraton a Vörösmarty Színházban. A nagyszínpadon önkéntes jelentkezők 20 órán át, megszakítás nélkül olvasták a Szentírást.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

III. Újszövetség Maraton2014. 11. 29.

 

 

Dr. Szikora János igazgató, dr. Cser-Palkovics András polgármester, Bencze András evangélikus püspök-helyettes és Spányi Antal katolikus püspök meggyújtotta az adventi koszorú első gyertyáját a Vörösmarty Színházban. November 29-én 23 órakor elindult a III. Újszövetség Maraton! IDE KATTINTVA ÉLŐBEN KÖVETHETI A BIBLIAOLVASÁST! 

Tovább olvasom

Műsorváltozás: jön García Lorca2014. 11. 28.


Alekszandr Szolzsenyicin Gulag című műve helyett Federico García Lorca Vérnászát mutatjuk be a Vörösmarty Színházban. Az előadást Horváth Csaba rendezi.

Tovább olvasom

Hozzon egy csepp meleget!2014. 11. 27.

 

Ha jegyet vásárol a december 9-ei Őfelsége komédiására, nemcsak egy színházi előadással gazdagodik, hanem a hajléktalanokat gondozó Kríziskezelő Központot is támogatja. A jótékonysági akció keretében az előadás napján 18 órától adományokat is gyűjtünk a rászorulóknak. Fotó: Cserta Gábor

Tovább olvasom