39. oldal

Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Csütörtök este új podcast jön! - Keller János a Mindig Veled!-ben

Csütörtök este új podcast jön! - Keller János a Mindig Veled!-ben2020. 11. 19.

Gyerekszínész volt, örökké kutató-kereső felnőtt lett. A Mindig Veled! vendége ezúttal Keller János. A Vörösmarty Színház megújult podcast csatornáján olyan beszélgetéseket hallgathatnak, nézhetnek meg társulatunk tagjaival, amilyet máshol nem. Este kilenckor kezdünk!

Tovább olvasom

Filmforgatás Csákberényben2020. 11. 13.

Már forog Csákberényben az a film, amely Sobor Antal: Perelj, Uram! című színművéből előbb színpadra, most pedig a filmvászonra kerül. A székesfehérvári Vörösmarty Színház Ítélet és kegyelem címen készülő produkciója a 48-as szabadságharc leverésének időszakából elevenít fel egy megtörtént, kevesek által ismert epizódot. 

Tovább olvasom
Filmforgatás Csákberényben
Éjféltől zárva vagyunk, de Nuka már betette hozzánk a mancsát

Éjféltől zárva vagyunk, de Nuka már betette hozzánk a mancsát2020. 11. 11.

A kormányrendeletnek megfelelően színházunk 30 napra bezárta kapuit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne készülnénk nézőinknek valami kedvességgel, hogy megkönnyítsük ezt a mindannyiunk számára nehéz időszakot, és kapcsolatban maradhassunk.

Tovább olvasom

Tájékoztatás - 30 napig elmaradnak előadásaink2020. 11. 09.

A járvány terjedésének lassítása érdekében újabb korlátozásokra kerül sor, melyek érintik színházunk működését is. A jelenleg rendelkezésre álló információk értelmében november 11-től december 10-éig meghirdetett előadásaink elmaradnak.

Tovább olvasom
Tájékoztatás - 30 napig elmaradnak előadásaink
Színművészünk, Varga Lili az idei Domján-díjas!

Színművészünk, Varga Lili az idei Domján-díjas!2020. 11. 06.

A magyar színháztörténet egyik meghatározó alakjának, Domján Editnek az alapítványa, tehetséges fiatal, vidéken játszó, 40 év alatti színésznők művészetének elismerésére hozta létre a díjat, melyet évente egyszer adnak át decemberben, Domján Edit születésnapjához közel. Szívből gratulálunk Varga Lilinek!

Tovább olvasom

Ha csütörtök, akkor podcast2020. 11. 05.

Mai Mindig Veled! podcast premierünk vendége a színház szíve-lelke, Németh Mariann Mary. Aki ismeri, tudja, hogy azon kívül, hogy rendezőasszisztens mennyi mindent tesz még. Aki nem ismeri, most megismerheti. Este kilenctől keressék az Anchor.fm-en és a Spotifyon!

Tovább olvasom
Ha csütörtök, akkor podcast
Tájékoztatás előadásaink elhalasztásáról

Tájékoztatás előadásaink elhalasztásáról2020. 11. 04.

Sajnálattal értesítjük kedves közönségünket, hogy betegség miatt elhalasztjuk a Nagyszínpadon és a Pelikán Fészekben 2-2 előadásunkat.  

Tovább olvasom

Tájékoztatás a színházakat érintő jogrendről2020. 11. 04.

Éjféltől rendkívüli jogrend lépett életbe országunkban, amely szabályozza a színházak működését is. Köszönjük, hogy eddig is velünk voltak, hogy kitartottak!

Tovább olvasom
Tájékoztatás a színházakat érintő jogrendről
A reneszánsz ember a színházban

A reneszánsz ember a színházban2020. 11. 03.

Év végégig látogatható emeleti Galériánkban Kocsis András Sándor, egy valódi reneszánsz ember tárlata. Látható itt különleges frigy művészvilág és aktualitás között, korszakok és korszakalkotók között két és három dimenzióban.  

Tovább olvasom

39. oldal