Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Újra színpadon a Lear király2014. 11. 17.

 

December 6-án újra látható a Vörösmarty Színházban a Lear király. Főszerepben: Cserhalmi György és Gáspár Sándor.

Tovább olvasom

Elmarad a vasárnapi Edith és Marlene2014. 11. 15.

 

Értesítjük közönségünket, hogy a 2014. november 16-ára tervezett Edith és Marlene című előadásunk Váradi Eszter Sára gégegyulladása miatt elmarad. Az előadást december 19-én, pénteken 19 órakor pótoljuk a Pelikán Kamaraszínházban. Köszönjük a megértést!

 

Tovább olvasom

Karácsonyi koncert a Szent István Bazilikában2014. 11. 13.

 

December 17-én tartja hagyományos karácsonyi koncertjét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A Szent István Bazilikában ismét Arthur Honegger Karácsonyi Kantátája csendül fel a zenekar és a kórusok előadásában.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Olvassuk együtt az Élet könyvét!2014. 11. 10.

 

Advent első hétvégéjén ismét önkéntes jelentkezők olvashatják fel az Újszövetséget a Vörösmarty Színház nagyszínpadán: november 29-én 23 órakor indul a III. Újszövetség Maraton. A felolvasásra november 12-étől lehet jelentkezni.

Tovább olvasom

Bekapcsol a színészóra - interjú Cserhalmi Györggyel2014. 11. 10.

 

Ötkor csörög az óra, immár évtizedek óta. Kikapcsol a valóság, kezdődik a játék. Cserhalmi Györggyel beszélgettünk, akit nemrégiben a Nemzet Színésze elismeréssel tüntettek ki.

Tovább olvasom

3:1 a szerelem javára vízipólósokkal2014. 11. 08.

 

Vízipólósok a színpadon és a nézőtéren: a péntek esti 3:1 a szerelem javára című előadáson vendégünk volt Kásás Zoltán olimpiai ezüst, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Horváth István, a Fehérvár Póló Sportegyesület szakosztályelnöke és a fehérvári utánpótláscsapat.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Jótékonysági gálaest a Vörösmarty Színházban2014. 11. 05.

 

A Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesülete jótékonysági gálaestet tart a Vörösmarty Színházban. A november 9-ei esten fellép Váradi Eszter Sára, Závodszky Noémi, Mahó Andrea, Miller Zoltán, Pankotay Péter és színházunk tánctagozata is.

Tovább olvasom

Hová menjünk? A padlásra!2014. 10. 31.

 

Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter nagysikerű musicaljét, A padlást próbálja a Vörösmarty Színház társulata. Az előadást Lendvai Zoltán rendezi. A bemutatót november 29-én tartjuk.

Tovább olvasom

Közelebb megyünk2014. 10. 30.

 

Több előadásunk útra kel novemberben: Ajkán a Két összeillő embert, Pápán A fösvényt, Komlón a Bor, mámor, szerelmet mutatjuk be.

Tovább olvasom