Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Legendák földjéről: Kopriva Attila a Forrás Galériában2015. 03. 09.

 

Március 27-én, pénteken 18.30-kor Kopriva Attila kárpátaljai festőművész kiállításának megnyitójára várjuk a publikumot. A tárlatot Őry László, a Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület elnöke nyitja meg.

Tovább olvasom

Utazzon hozzánk!2015. 02. 27.

 

Csütörtöktől vasárnapig várja az érdeklődőket az Utazás kiállítás Budapesten. A turisztikai seregszemle ide díszvendége Székesfehérvár: városunk standján a Vörösmarty Színház is bemutatkozik.

Tovább olvasom

Jászai-díjasok Jászai szülőházában2015. 02. 24.

 

Varga Mária és Hirtling István, a Vörösmarty Színház Jászai Mari-díjas művészei olvastak fel február 24-én Ászáron, a legendás színésznő szülőfalujában: 165 évvel ezelőtt született Jászai Mari.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Bemutattuk az Amadeust2015. 02. 22.

 

Nagy sikerrel mutattuk be legújabb nagyszínpadi előadásunkat, az Amadeust. Peter Shaffer darabját legközelebb február 22-én, 24-én és 25-én tekintheti meg a közönség a nagyszínpadon. 

Tovább olvasom

Szemadám György a Forrás Galériában2015. 02. 16.

 

Szemadám György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, író (balra) „Enigmatikus helyek” című kiállítását Haris László fotóművész (jobbra) nyitotta meg. A Forrás Galéria tárlatán Matuz János művészeti indendáns köszöntötte a publikumot.

Tovább olvasom

Nekünk nagy szám!2015. 02. 11.

 

Színházunk igazgatója és a My Fair Lady főszereplői köszöntötték a Vörösmarty Színház tizenötezredik bérletének tulajdonosát, Csákányné Aschenbrenner Juditot.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Régi-új szereplő a Bor, mámor, szerelemben2015. 02. 07.

 

Tájékoztatjuk közönségünket, hogy a február 8-ai, vasárnapi Bor, mámor, szerelem című operettkoktélban Mahó Andrea betegsége miatt az előadás régi szereplője, Füredi Nikolett lép színpadra. Jó szórakozást kívánunk!

Fotó: fehervar.net

Tovább olvasom

Enigmatikus helyek - Szemadám György kiállítása2015. 02. 05.

 

Február 13-án, pénteken 16.30-kor a Vörösmarty Színház Forrás Galériájának újabb tárlatára várjuk a publikumot. Szemadám György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, író, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagjának „Enigmatikus helyek” című kiállítását Haris László fotóművész nyitja meg.

Tovább olvasom

Március 8-án Vérnász!2015. 02. 04.

 

Március 8-án, vasárnap 19 órakor újra látható a nagyszínpadon Federico García Lorca balladás tragédiája, a Vérnász. Az előadásra még válthatók jegyek!

Tovább olvasom