Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Zoób Kati Szalonjában jártunk2016. 12. 08.

December 7-én a Vörösmarty Színház jelmezbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott a 3N, avagy Csehov Három nővér c. produkciója kapcsán a Katti Zoób Divatház Szalonjában. A műhelytitkokba beavató eseményen nem csupán a jelmezkölteményekről tudtunk meg izgalmas információkat, hanem az előadás egy-egy pillanatát is felelevenítették a színészek.

Tovább olvasom

Magyarországi ősbemutatóra készülünk2016. 12. 06.

Ma délelőtt olvasópróbázott az Apák és fiúk c. színmű alkotócsapata. Brian Friel darabja a székesfehérvári Vörösmarty Színházban magyarországi ősbemutató lesz Bagó Bertalan rendezésében.

Tovább olvasom

Színházat ajándékba!2016. 12. 05.

Még néhány hét, és ismét itt a karácsony – ha maradandó színházi élményre vágyik 2017-ben is, lepje meg magát és családját, barátait színházjegyekkel vagy előadásokra beváltható ajándékutalvánnyal. Ajándékozzon nevetést, kalandot, tartalmas estéket szeretteinek!

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Akadálymentesített Figaro házassága2016. 12. 01.

A Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány már hat éve szervez a társadalmi érzékenyítés és szemléletformálás céljából akadálymentesített színházi előadást Székesfehérváron a Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapja alkalmából. December 13-án a Vörösmarty Színházban a Figaro házassága c. darab lesz „akadálymentesítve”. 

Tovább olvasom

Anconai nyár a Vörösmarty Színházban2016. 11. 30.

Szombaton lesz az Anconai szerelmesek c. zenés komédia bemutatója a Nagyszínpadon Lendvai Zoltán rendezésében. Az előadás jó hangulatot és Adria-parti nyarat varázsol a téli estékre.

Tovább olvasom

Bemutattuk a Három nővért2016. 11. 28.

Eseménydús hétvége volt a Vörösmarty Színházban: nagy sikerrel bemutattuk a Három nővér c. előadást Szikora János rendezésében; a teátrum kávézójában debütált Kricsár Kamill mesejátéka, a Hópehely hercegnő; húsz órán át olvastuk az Újszövetséget és megnyitottuk Bónyai Barbara kiállítását a Galérián.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Elkezdődött az V. Újszövetség Maraton2016. 11. 27.

Szombat este Spányi Antal megyés püspök, Somogyi László református lelkészi elnök, Bencze András evangélikus lelkész és dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója meggyújtotta az előcsarnokban elhelyezett adventi koszorú első gyertyáját. Vasárnap hajnalban pedig elindult az V. Újszövetség Maraton!

Tovább olvasom

Szombaton Három nővér premier2016. 11. 25.

Szikora János Csehov-rendezése a főszereplők megkettőzésével arra a kérdésre keresi a választ, hogy hol mutatkozik meg egy fiatalban a majdani öreg és hogyan bukkan elő az öregekből egy lobbanásnyi időre a fiatal? Tóth Ildikóval, Kiss Diána Magdolnával és Törőcsik Franciskával beszélgettünk.

Tovább olvasom

Rítus – legújabb kiállításunk2016. 11. 23.

2016. november 26-án, szombaton 18:30 órától lesz Bónyai Barbara Rítus – Hol a színpad: kint-e vagy bent? c. kiállításának megnyitója a színház galériáján. Néhány szóban bemutatjuk a művésznő különleges világát.

Tovább olvasom