20. oldal

Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

A Profundum kiállításával megnyílt a Pelikán Fészek Padlás Galériája

A Profundum kiállításával megnyílt a Pelikán Fészek Padlás Galériája2022. 03. 07.

Profundum címmel nyílt a Pelikán Galéria legfrissebb kiállítása március 4-én, amely nemcsak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyére korlátozódik, hanem a szomszédos játszóhelyünk, a Pelikán Fészek Padlás Galériájában is láthatóak alkotások.

Tovább olvasom

Segítenek a vidéki színházak2022. 03. 01.

A Vidéki Színházak igazgatói készek vagyunk minden rendelkezésre álló eszközzel támogatni a háborús konfliktus miatt drámai helyzetbe került menekülteket.

Tovább olvasom
Segítenek a vidéki színházak
Jászai Marira emlékeztünk

Jászai Marira emlékeztünk2022. 02. 25.

"A Jászai tehetsége olyan, mint a bugyborék. - Ezt felírtam nagy betűkkel az ajtóm belsejére, hogy mindig magam előtt lássam."  172 éve született Jászai Mari, Varga Gabriella és Ballér Bianka az színésznő ászári szülőházánál emlékezett.

 

Tovább olvasom

Tájékoztatás előadás elmaradásról és pótlásról2022. 02. 24.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy technikai okok miatt elmarad a Pisztácia és mogyoró március 2-ai előadása. A pótlás időpontjáról hamarosan tájékoztatást nyújtunk! 

Tovább olvasom
Tájékoztatás előadás elmaradásról és pótlásról
Márciusban is... Vörösmarty!

Márciusban is... Vörösmarty!2022. 02. 21.

...mi más, mint a Vörösmarty Színház! Ha még nem látta, vagy ha de, nézze meg a Mikvét, A cégvezetőt vagy a Pisztácia és mogyorót. Ha pedig nagyszínpadi élményre vágyik, elhozzuk Önnek Az öreg hölgy látogatását Tóth Ildikóval és Gáspár Sándorral a főszerepben. 

Tovább olvasom

Égő szivárvány százezer virágbul - óriási siker a premieren2022. 02. 15.

Két év kényszerszünet után hétfőn ismét színpadra léptek az iskolai színjátszó csoportok, hogy az Atlantisz program keretében előadják az Égő szivárvány százezer virágbul című műsort a Petőfi Emlékévhez kapcsolódva.

Tovább olvasom
Égő szivárvány százezer virágbul - óriási siker a premieren
Megszületett az Atlantisz rajzpályázat eredménye

Megszületett az Atlantisz rajzpályázat eredménye2022. 02. 14.

Az Atlantisz programhoz kapcsolódóan a Vörösmarty Színház és a Szent István Király Múzeum rajz- és fotómontázs pályázatot hirdetett általános és középiskolás diákok számára, az ”Égő szivárvány százezer virágbul” címmel készülő előadásához.

Tovább olvasom

Valentin napi kedvezmény a színház szerelmeseinek2022. 02. 14.

Valentin napi kedvezmény február 14-én és 15-én! Személyes vagy online vásárlás esetén 14% kedvezményt nyújtunk februári és márciusi előadásainkra. Lepje meg szeretteit színház élménnyel!

Tovább olvasom
Valentin napi kedvezmény a színház szerelmeseinek
Újabb próbafolyamat kezdődött

Újabb próbafolyamat kezdődött2022. 02. 11.

Az öreg hölgy látogatása című Dürenmatt-mű olvasópróbájával ismét nagy munka kezdődött a színházban. A főszerepekben Tóth Ildikóval és Gáspár Sándorral, de szinte a teljes társulat részvételével indult útjára következő nagyszínpadi előadásunk Bagó Bertalan irányításával és Vereckei Rita díszlet- és jelmezterveivel.

Tovább olvasom

20. oldal