Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Egy hercegnő története2016. 12. 16.

Javában próbál a Pukedli alkotócsapata – Blaskó Borbála legújabb táncjátékát Witold Gombrowicz Yvonne, burgundi hercegnő c. műve inspirálta, és a budapesti Átrium Film-Színházzal koprodukcióban készül.

Tovább olvasom

Akadálymentesített Figaro2016. 12. 14.

Teljes körűen akadálymentesített Figaro-előadást szervezett tegnap a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány és a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a Vörösmarty Színházban.

Tovább olvasom

Hópehely hercegnő meséje2016. 12. 09.

A nagy sikerre való tekintettel december 17-én, szombaton 10 órától műsorra tűztük a Hópehely hercegnő c. mesejátékot. Kricsár Kamill kedves, fordulatos, meglepetéseket rejtő darabjára szeretettel várunk kicsiket és nagyokat! 

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Zoób Kati Szalonjában jártunk2016. 12. 08.

December 7-én a Vörösmarty Színház jelmezbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott a 3N, avagy Csehov Három nővér c. produkciója kapcsán a Katti Zoób Divatház Szalonjában. A műhelytitkokba beavató eseményen nem csupán a jelmezkölteményekről tudtunk meg izgalmas információkat, hanem az előadás egy-egy pillanatát is felelevenítették a színészek.

Tovább olvasom

Magyarországi ősbemutatóra készülünk2016. 12. 06.

Ma délelőtt olvasópróbázott az Apák és fiúk c. színmű alkotócsapata. Brian Friel darabja a székesfehérvári Vörösmarty Színházban magyarországi ősbemutató lesz Bagó Bertalan rendezésében.

Tovább olvasom

Színházat ajándékba!2016. 12. 05.

Még néhány hét, és ismét itt a karácsony – ha maradandó színházi élményre vágyik 2017-ben is, lepje meg magát és családját, barátait színházjegyekkel vagy előadásokra beváltható ajándékutalvánnyal. Ajándékozzon nevetést, kalandot, tartalmas estéket szeretteinek!

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Akadálymentesített Figaro házassága2016. 12. 01.

A Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány már hat éve szervez a társadalmi érzékenyítés és szemléletformálás céljából akadálymentesített színházi előadást Székesfehérváron a Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapja alkalmából. December 13-án a Vörösmarty Színházban a Figaro házassága c. darab lesz „akadálymentesítve”. 

Tovább olvasom

Anconai nyár a Vörösmarty Színházban2016. 11. 30.

Szombaton lesz az Anconai szerelmesek c. zenés komédia bemutatója a Nagyszínpadon Lendvai Zoltán rendezésében. Az előadás jó hangulatot és Adria-parti nyarat varázsol a téli estékre.

Tovább olvasom

Bemutattuk a Három nővért2016. 11. 28.

Eseménydús hétvége volt a Vörösmarty Színházban: nagy sikerrel bemutattuk a Három nővér c. előadást Szikora János rendezésében; a teátrum kávézójában debütált Kricsár Kamill mesejátéka, a Hópehely hercegnő; húsz órán át olvastuk az Újszövetséget és megnyitottuk Bónyai Barbara kiállítását a Galérián.

Tovább olvasom