35. oldal

Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Amit nem biztos, hogy tudtál Rejtőről

Amit nem biztos, hogy tudtál Rejtőről2021. 03. 03.

Második részéhez érkezett Rejtő Jenő sorozatunk a Kabaré Szerdában a Vörösmarty Színház Mindig Veled! podcast-csatornáján. Ezúttal A biztosíték című pamfletet hallgathatják meg Tóth Ildikó, Gáspár Sándor és Andrássy Máté főszereplésével.

Tovább olvasom

A gép forog, az alkotó sem pihen2021. 03. 01.

Az elmúlt hetekben hűséges insta-követőink láthatták, hogy a Pelikán Fészekben és a Nagyszínpadon is történt egy s más. A Fehérvár Tv közreműködésével rögzítettük a Mikve és a Trianon című előadásunkat.

Tovább olvasom
A gép forog, az alkotó sem pihen
Kabaré Szerda - Rejtő premier

Kabaré Szerda - Rejtő premier2021. 02. 24.

Ismét szerda, akkor ismét Kabaré. Ezúttal új sorozatot kezdünk, méghozzá Rejtő Jenő parádés pamflettjeiből hozunk önöknek egy válogatást négy héten keresztül. Az első adást este kilenctől hallgathatják meg  podcast csatornánkon.

Tovább olvasom

Az élő színház mindenkié - Vidéki Színházak már a facebookon is2021. 02. 22.

A Vidéki Színházigazgatók Egyesülete új honlappal és közösségi oldallal köszönti a színházszerető közönséget. A rangos társaságban helyet kapott a székesfehérvári Vörösmarty Színház is, így rólunk is olvashatnak ezeken a fórumokon.

Tovább olvasom
Az élő színház mindenkié - Vidéki Színházak már a facebookon is
4 előadásunk az e-Színház műsorán

4 előadásunk az e-Színház műsorán2021. 02. 19.

Mercedes Benz, A rajongók, A Mester és Margarita és a Carmen – ez az a négy előadás, amelyet megtekinthetnek az e-Színházban. Ehhez mindössze egy kényelmes fotelre és az eszinhaz.hu-n megváltott jegyükre lesz szükség.

Tovább olvasom

Megnyíltak a szívek és az ablakok2021. 02. 15.

Mindenhol hatalmas szeretettel várták Váradi Eszter Sárát és Keller Jánost, akik Valentin nap alkalmából arra vállalkoztak, hogy elviszik a szerelmet a székesfehérváriak otthonába.

Tovább olvasom
Megnyíltak a szívek és az ablakok
Vörösmarty Staféta - Torma Sanyival

Vörösmarty Staféta - Torma Sanyival2021. 02. 16.

Új sorozatunk, a Staféta első vendége, Varga Lili Torma Sanyinak adta át a válaszadás lehetőségét az általa feltett kérdésre, miszerint: Melyik volt a legemlékezetesebb munkád eddig a Vörösmarty Színházban?

Tovább olvasom

Mindig Veled! - Varga Lili2021. 02. 12.

Tavaly decemberben, a legjobb lélektani pillanatban értesítették, hogy ő nyerte el a Domján Edit díjat, amit minden évben a grémium által legjobbnak ítélt vidéken játszó fiatal színésznő kap meg. Számos csodálatos szerep van a háta mögött, és rengeteg vár rá.

 

Tovább olvasom
Mindig Veled! - Varga Lili
Börcsök Enikőre emlékezünk

Börcsök Enikőre emlékezünk2021. 02. 11.

Ma kísérik utolsó útjára a pályafutását Székesfehérváron kezdő Börcsök Enikő Jászai Mari-díjas színművészt. Fájó szívvel búcsúzik Tőle teátrumunk társulata. 

Tovább olvasom

35. oldal