Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Jászai-díjasok Jászai szülőházában2015. 02. 24.

 

Varga Mária és Hirtling István, a Vörösmarty Színház Jászai Mari-díjas művészei olvastak fel február 24-én Ászáron, a legendás színésznő szülőfalujában: 165 évvel ezelőtt született Jászai Mari.

Tovább olvasom

Bemutattuk az Amadeust2015. 02. 22.

 

Nagy sikerrel mutattuk be legújabb nagyszínpadi előadásunkat, az Amadeust. Peter Shaffer darabját legközelebb február 22-én, 24-én és 25-én tekintheti meg a közönség a nagyszínpadon. 

Tovább olvasom

Szemadám György a Forrás Galériában2015. 02. 16.

 

Szemadám György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, író (balra) „Enigmatikus helyek” című kiállítását Haris László fotóművész (jobbra) nyitotta meg. A Forrás Galéria tárlatán Matuz János művészeti indendáns köszöntötte a publikumot.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Nekünk nagy szám!2015. 02. 11.

 

Színházunk igazgatója és a My Fair Lady főszereplői köszöntötték a Vörösmarty Színház tizenötezredik bérletének tulajdonosát, Csákányné Aschenbrenner Juditot.

Tovább olvasom

Régi-új szereplő a Bor, mámor, szerelemben2015. 02. 07.

 

Tájékoztatjuk közönségünket, hogy a február 8-ai, vasárnapi Bor, mámor, szerelem című operettkoktélban Mahó Andrea betegsége miatt az előadás régi szereplője, Füredi Nikolett lép színpadra. Jó szórakozást kívánunk!

Fotó: fehervar.net

Tovább olvasom

Enigmatikus helyek - Szemadám György kiállítása2015. 02. 05.

 

Február 13-án, pénteken 16.30-kor a Vörösmarty Színház Forrás Galériájának újabb tárlatára várjuk a publikumot. Szemadám György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, író, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagjának „Enigmatikus helyek” című kiállítását Haris László fotóművész nyitja meg.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Március 8-án Vérnász!2015. 02. 04.

 

Március 8-án, vasárnap 19 órakor újra látható a nagyszínpadon Federico García Lorca balladás tragédiája, a Vérnász. Az előadásra még válthatók jegyek!

Tovább olvasom

Február 21-én premier!2015. 01. 30.

 

Február 21-én mutatjuk be legújabb nagyszínpadi előadásunkat, az Amadeust Hargitai Iván rendezésében.

Tovább olvasom

Újra indul a Vörösmarty Járat!2015. 01. 27.

 

 

 Különbuszokat indítunk Budapestről egy-egy előadásunkra, majd a nézők az előadás művészeivel közösen költhetnek el egy vacsorát a színház éttermében. Februárban a Vérnászra, márciusban az Amadeusra, áprilisban a Mesterkurzusra, míg májusban a Hamletre várjuk a közönséget.

 

Tovább olvasom