Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Januárban is Hekabé2016. 01. 08.

Január 15-én, pénteken és 17-én vasárnap 19 órától újra megtekinthető a Hekabé című táncjáték a Kozák András Stúdióban. Mindenkit szeretettel várunk!

Tovább olvasom

Abszurd helyzetek abszurd humorral2016. 01. 05.

Január 30-án, szombaton mutatjuk be Pintér Béla Szutyok című darabját a Kozák András Stúdióban. Az előadás rendezőjével, Hargitai Ivánnal beszélgettünk.

Tovább olvasom

Készülőben egy újabb Shakespeare-darab2016. 01. 04.

Ma délelőtt olvasópróbázott A velencei kalmár című darab alkotócsapata. A próbán Bagó Bertalan rendezői bevezetője után Nádasdy Ádám, a darab fordítója, illetve dr. Szikora János, a színház igazgatója is üdvözölte a csapatot.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

A Presznyakov fivérek színházunkban2015. 12. 16.

December 15-én, kedden a székesfehérvári Vörösmarty Színház vendége volt Oleg és Vlagyimir Presznyakov, a Terrorizmus című darab szerzőpárosa.

A Presznyakov fivérek a modern orosz irodalom talán legnépszerűbb, legismertebb fiatal alkotói, Csehov után a legtöbbet játszott szerzőpáros a világon. A Terrorizmus című darabjukat a 2002-es moszkvai bemutató után tucatnyi idegen nyelvre lefordították és azóta is Európa több színházában játsszák.

Tovább olvasom

Karácsonyi adománygyűjtés december 19-én2015. 12. 16.

A adventi ünnepkör jegyében ismét közösen szervez jótékonysági akciót az utcán élők megsegítésére a Vörösmarty Színház és a Kríziskezelő Központ. A Balfácánt vacsorára! című darab december 19-i premierje alkalmából a teátrum aulájában gyűjtjük az adományokat, melyeket a központ munkatársai juttatnak el a hajléktalanoknak. A meleg ruhaneműknek, cipőknek és takaróknak nagy hasznát veszik a hideg téli napokon, elsősorban ilyen típusú adományokat várunk a segíteni szándékozóktól szombaton 18.00-20.00 óra között. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Zsabka Attila, a központ vezetője és dr. Matuz János, a teátrum művészeti intendánsa.   

Tovább olvasom

Januárban is SingSingSing!2015. 12. 14.

Kezdjék az új évet a Vörösmarty Színházban: január 23-án újra SingSingSing a fehérvári színpadon! Az előadás sztárvendége Szomor György lesz.

Tovább olvasom

Balfácánunk a nagyszínpadon2015. 12. 09.

December 19-én mutattuk be a nagyszínpadon a Balfácánt vacsorára! című bohózatunkat. A Tasnádi Csaba által színpadra állított bohózatban garantált a nevetés.

Tovább olvasom

Piaf 100 – köszöntsék velünk!2015. 12. 05.

December 12-én újból Edith és Marlene! Idén lenne százéves Edith Piaf, köszöntsék velünk a felejthetetlen sanzonénekesnőt!

Tovább olvasom

Karácsonyra ajándékozzon előadást!2015. 12. 04.

Beléptünk az adventi időszakba, már csak pár hét és ismét itt a karácsony. Ha maradandó színházi élményre vágyik 2016-ban is, ajándékozza meg magát és szeretteit színházjegyekkel vagy előadásokra beváltható ajándékutalvánnyal.

Tovább olvasom