Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Megnyílt a Csók 1502015. 09. 26.

Szombat este a Forrás Galériában megnyílt a Csók István születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett vándorkiállítás. A megnyitón beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Bagó Bertalan, színházunk művészeti vezetője.

Tovább olvasom

Holnap Csókos-premier2015. 09. 25.

Szombaton este lesz színházunkban a Csókos asszony bemutatója Hargitai Iván rendezésében, a főszerepekben Hirtling Istvánt, Törőcsik Franciskát és Keller Jánost láthatja majd a közönség.

Tovább olvasom

Csók 150 vándorkiállítás2015. 09. 25.

Szeptember 26-án, szombaton este 18 órától a Forrás Galériában Csók István festőművész születésének 150. évfordulója alkalmából vándorkiállítás nyílik. A kiállítás-megnyitón köszöntőt mond dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, valamint Bagó Bertalan, színházunk művészeti vezetője. Csók István emlékirataiból Lábodi Ádám színész olvas fel részleteket.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Ma János vitéz premier2015. 09. 24.

Ma délután mutatjuk be a János vitézt Matuz János rendezésében a Pelikán Kamaraszínházban. Kelemen István színész és a kilenc fehérvári középiskolás fiatal mögött hosszú hetek próbafolyamata áll, és ahogy a rendező fogalmazott: egy „fura road movie-t” állítottak színpadra.

Tovább olvasom

Mozdulatlan legendák - jegyvásárlás2015. 09. 22.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a Mozdulatlan legendák című előadásra a Malom utcai Táncházban válthatnak jegyet hétköznapokon 8 és 20 óra között. Az előadás október 25-én, vasárnap 19 órától lesz megtekinthető színházunkban.

Tovább olvasom

A Presznyakov fivérek2015. 09. 21.

Vlagyimir és Oleg Presznyakov Terrorizmus című darabját Bagó Bertalan rendezi színházunkban. A bemutatóig alig tíz nap van hátra, íme néhány érdekesség a szerzőpárosról.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Terrorizmus2015. 09. 18.

A Terrorizmus fekete komédia a bennünk és hétköznapjainkban megjelenő agresszióról. Egyszerre lehet nevetni és gondolkodni a megjelenő élethelyzeteken, mivel a szerzők a drámai helyzeteket kifordítják, parodizálják, de közben véresen komolyan veszik. A mindennap emberét látjuk, s rádöbbenünk, hogy akár mi is kerülhetünk ilyen helyzetbe. 

Bemutató: 2015. október 1.

 

Tovább olvasom

Három héten belül négy bemutató2015. 09. 16.

Színházunkban négy bemutató időpontja közeleg.

Tovább olvasom

Csókos asszony − villáminterjúk2015. 09. 11.

Gőzerővel folynak a Csókos asszony próbái. A három címszereplőt kérdeztük, hogy érzik magukat Pünkösdi Kató, Dorozsmai Pista és Tarpataky András bőrében.

Tovább olvasom