Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Elstartolt a Kabaré Szerda2021. 01. 28.

Ki ne ismerné a Hacsek és Sajót? És ki ne szeretne visszarepülni az időben úgy száz évet, a kabaré hőskorába? Szerdánként Hacsek, Sajó és a Vörösmarty Színház társulata segít az időutazásban a Mindig Veled! podcaston.

Tovább olvasom

Carmen online2021. 01. 26.

A Vörösmarty Színház január 29-én, pénteken mutatja be Carmen című előadását az e-Színház felületén. 

Tovább olvasom

A Magyar Kultúra Napja a Vörösmarty Színházban2021. 01. 23.

A Vörösmarty Színház kinyitotta kapuit a város zenészei, táncosai és színészei előtt, hogy a magyar kultúra napján a fehérváriak otthonába eljuthassanak a magyar és helyi kultúra értékei, a televíziós, illetve online közvetítésen keresztül. 

Tovább olvasom

Ha szombat, akkor Régimódi történet2021. 01. 22.

Nem kell tovább várniuk, szombaton elérkezünk a Régimódi történet című hangjátékunk negyedik részéhez. Este hattól meghallgathatják a Vörösmarty Rádió hullámhosszán és színházunk Mindig Veled! podcastján.

Tovább olvasom

Ünnepi műsor online a Magyar Kultúra Napja alkalmából2021. 01. 20.

Összművészeti gálaműsorral ünnepli Székesfehérvár a Magyar Kultúra Napját január 22-én. A kultúra helyi képviselői a Vörösmarty Színházba viszik magukkal a nézőket, hogy a komolyzene, a balett, a néptánc és a színművészet egy-egy szeletéből adjanak ízelítőt. 

Tovább olvasom

Hamarosan...Kabaré szerda2021. 01. 19.

Január végén Kabaré Szerda néven új sorozatot indít a Vörösmarty Színház. Az első részekben Vadnay László írásaiból, a Hacsek és Sajó-ból hallgathatnak jeleneteket a színház Mindig Veled! podcast csatornáján, valamint a Vörösmarty Rádió hullámhosszán.

Tovább olvasom

Harmadik részéhez érkezett a Régimódi történet rádiójáték2021. 01. 15.

Szombaton újra Régimódi történet, ezúttal a harmadik részt hallgathatják meg. Este hat órától a Vörösmarty Rádió frekvenciáján, a színház Mindig Veled! podcast csatornáján pedig bármikor élvezhetik Szabó Magda családtörténetét.

Tovább olvasom

Mercedes Benzzel az online térbe2021. 01. 15.

Január 10-én gurult be az e-Színház színpadára Esterházy Péter és a Vörösmarty Színház Mercedes Benze, amit továbbra is elérhetnek az online platformon.

Tovább olvasom

Matkó Tamás, a Nuka zeneszerzője2021. 01. 04.

A szemfülesek már ki is bontották a karácsonyfa alá rejtett ajándékunkat, a kis jegesmedvelány, Nuka történetét. Az animációs filmből animációs-hangjátékká lett mese egy olyan kreatív lelkesedésből jött létre, amely "megfertőzött" mindenkit, aki a közelébe került. Erről mesélt Matkó Tamás, a Nuka zeneszerzője is.

Tovább olvasom