9. oldal

Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Március 9-én érkezik a mozikba Szikora János új filmje, a Hadik

Március 9-én érkezik a mozikba Szikora János új filmje, a Hadik2022. 12. 31.

Márciusban érkezik a mozikba a történelem talán legnagyobb huszárcsínyét felelevenítő, az 1757-ben játszódó látványos, akciódús, számtalan csatával, sok lőporfüsttel, kardcsörtével kísért hazai szuperprodukció, a Hadik. 

Tovább olvasom

A padlás 75. előadását ünnepeltük2022. 12. 28.

„Mert kell egy hely, hol minden szellem látható. Mert kell egy hely, hol minden szólam hallható” – ez a hely pedig A padlás! A népszerű mesemusical 75. előadását ünnepeltük december 27-én nagyszínpadunkon. A vastapssal zárult előadás végén Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója egy padlást formáló tortával köszöntötte az alkotói stábot. 

Tovább olvasom
A padlás 75. előadását ünnepeltük
Ünnepi nyitvatartás és köszöntés

Ünnepi nyitvatartás és köszöntés2022. 12. 20.

Karácsonyig jegypénztárunk a szokásos módon tart nyitva: 10-18 óráig, a két ünnep között pedig az előadások kezdése előtt egy órával nyitnak ki munkatársaink. Társulatunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket és színházi élményben gazdag újesztendőt kíván!

Tovább olvasom

Elmarad a vasárnapi Közönségtalálkozó!2022. 12. 17.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a december 18-án 17.30-kor kezdődő Adáshiba Közönségtalálkozó betegség miatt elmarad. A pótlásról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. A Fehérvár bérletben 19 órakor kezdődő előadást a változás nem érinti, nézőinket szeretettel várjuk! Megértésüket köszönjük!

Tovább olvasom
Elmarad a vasárnapi Közönségtalálkozó!
Tizenkét dühös ember - februárban a Városházán

Tizenkét dühös ember - februárban a Városházán2022. 12. 16.

Az ideiglenes épületbezárás idején sem maradnak a székesfehérváriak színház nélkül. Február 25-én a Tizenkét dühös ember című előadást különleges helyszínen, a székesfehérvári Városháza Dísztermében mutatjuk be Cserhalmi György rendezésében.

Tovább olvasom

Adni jó! - Tíz egyszülős családhoz juttattunk el adományokat2022. 12. 15.

Az Egyszülős Központ "Színházak az egyszülősökért" kampányához színházunk örömmel csatlakozott. Karácsonyi nagykövetként tíz családhoz juttattuk el a felajánlásokat, az ünnepélyes átadásra december 14-én került sor. 

Tovább olvasom
Adni jó! - Tíz egyszülős családhoz juttattunk el adományokat
Diótörőcske a karácsonyfa alatt - januárban az eSzínház műsorán

Diótörőcske a karácsonyfa alatt - januárban az eSzínház műsorán2022. 12. 12.

Mondhatnánk, hogy képletesen értettük, hogy Diótörőcske a karácsonyfa alatt, de idén nemcsak a színpadon védelmezheti a fát a hős maroknyi csapatával, hanem ajándékként valóban bekerülhet sok kisgyerek ajándékaként. Az eSzínház januárban tűzi műsorára Csukás István utolsó színpadi művét, jegyek már kaphatók!

Tovább olvasom

Nem félünk a farkastól - az olvasópróba2022. 12. 07.

Nagyon izgalmas próbafolyamat vette kezdetét, Albee Nem félünk a farkastól című drámája kerül a Kozák András Stúdió színpadára valamikor a nyitás után. A rendező Czukor Balázs, a négy szereplő pedig Tóth Ildikó, Sághy Tamás, Ballér Bianka és Kovács Tamás.

Tovább olvasom
Nem félünk a farkastól - az olvasópróba
Beatles.hu - bemutattuk

Beatles.hu - bemutattuk2022. 12. 06.

Hétvégén bemutattuk a Beatles.hu-t Forgács Péter rendezésében. A közönség álló tapssal jutalmazta a gombafejek slágereit, a Hey Jude pedig méltóképpen lezárta az estét.

Tovább olvasom

9. oldal