Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Szereplőváltozás - Martha szerepében Varga Gabriella2023. 02. 01.

Március 10-én mutatjuk be a Nem félünk a farkastól című előadást a Kozák András Stúdióban, Czukor Balázs rendezésében. A próbák már nagy erőkkel zajlanak az Alba Regia Szimfonikus Zenekar székházában, Martha szerepében Varga Gabriellát láthatják.

Tovább olvasom

Bekuckózós estékre A Vágy nevű villamos az eSzínházon2023. 01. 31.

Február 2-5-ig ismét látható az eSzínház műsorán A Vágy nevű villamos, Williams remekbeszabott drámája a '90-es évek magyar valóságába oltva. Az előadás egyik főszereplője, Tóth Ildikó Ilona szerepének megformálásáért a tavalyi online színházi fesztiválon a legjobb színésznőnek járó díjat kapta meg.

Tovább olvasom

Elindult a jegyértékesítés márciusi előadásainkra2023. 01. 30.

Két premierrel, sok zenével, csillagfénnyel és tizenkét dühös emberrel várjuk vissza nézőinket márciusban. Két hónapnyi leállás után március elsején ismét megnyílnak a Vörösmarty Színház kapui, előadásainkra ideiglenes jegyértékesítő pontunkon, a Novotel Hotelben és online válthatnak jegyet.

Tovább olvasom

Régimódi történet - kiállítás a Fürdő soron2023. 01. 25.

Szombaton megnyílt a Régimódi történet című előadásunk jelmezeit és díszletét bemutató kiállítás a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében. A kiállítás február 4-ig látogatható ingyenesen.

Tovább olvasom

200 éve született Madách - rá is emlékezünk a Magyar Kultúra Napján2023. 01. 20.

Január 22-én, a Magyar Kultúra Napján 17 órától élőben közvetítjük ünnepi műsorunkat ezúttal Hiemer házból. A műsorban a Himnusz születésnapján kívül Madách Imre születésére is emlékezünk, hiszen január 20-án éppen 200 éve annak, hogy Alsósztregován meglátta a napvilágot.

Tovább olvasom

Rendhagyó "közgyűlés" a Városházán kismalacokkal2023. 01. 18.

Gyerekelőadásaink folytatódnak, Székesfehérvár Városházának Dísztermében. Az első csapat már kedden délelőtt elfoglalta a képviselők helyét, de ezúttal arról születtek döntések, hogy a farkas gonosz-e, hogy a kismalacok házát el tudja-e fújni, és hogy mire elég három kismalac furfangja. A gyerekek és a felnőttek remekül szórakoztak, a kismalacok pedig (SPOILER) győztek.

Tovább olvasom

Komáromban is óriási siker a Boeing2023. 01. 16.

Hatalmas sikerrel mutatkozott be társulatunk Boeing, Boeing vígjátéka Bagó Bertalan rendezésében a Komáromi Jókai Színházban tartott első bérletes előadás premierjén január 13-án este. A két intézmény összefogásának, együttműködésének köszönhetően Marc Camoletti komédiája igazi maratont tart a Duna túlsó partján, a siker pedig borítékolható....

Tovább olvasom

Ki fél az illúziók nélküli élettől?2023. 01. 11.

Noha épületünk március elsejéig zárva tart, a munka azonban nem állhat meg: a Nem félünk a farkastól című Albee-darab próbafolyamata már nagy erőkkel zajlik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar próbatermében. A kamaradarab szereplői: Tóth Ildikó, Sághy Tamás, Ballér Bianka és Kovács Tamás, rendező: Czukor Balázs. Az előadás előbemutatója Komáromban lesz, a fehérvári közönség a nyitás után nézheti majd meg.

 

Tovább olvasom

Visszavárjuk közönségünket!2023. 01. 03.

Kedves Közönségünk! A Vörösmarty Színház épületei a Beatles.hu nagysikerű Szilveszteri előadása és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar hagyományos újévi koncertjét követően 2023. január 2. és március 1. között energiatakarékossági okokból zárva tartanak. 

Tovább olvasom