Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Nyári színház vacsorával2017. 07. 06.

Georges Feydeau, a bohózat nagymesterének zseniális megcsalástörténetét mutatja be júliusban a Vörösmarty Színház: A hülyéje c. darabot Widder Kristóf állítja színpadra, és új helyszínen, a Feketehegy-szárazréti Kultúrudvarban lesz a premier július 16-án. Az előadás előtt egy kellemes vacsorát is elkölthetnek a kedves nézők, mutatjuk, hogy mit.

Tovább olvasom

Az aranykor trónusán2017. 06. 29.

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Koronázási szertartásjátékot dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója. Az alkotóstáb június 28-án a budavári Mária Magdolna-toronyban tartott országos sajtótájékoztatón osztotta meg a szertartásjáték részleteit a sajtó képviselőivel.

Tovább olvasom

Nyári színház új helyszínen2017. 06. 16.

Idén a Pelikán Udvar helyett a Feketehegy-szárazréti Kultúrudvarban tartjuk a nyári színházi előadásainkat. Pénteken sajtótájékoztató keretében ismertettük az új helyszínnel kapcsolatos információkat. A hülyéje c. Feydeau-bohózatot Widder Kristóf rendezi, júliusban négy alkalommal látható majd Szárazréten.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Beszámoló a jótékonysági gyereknapról2017. 06. 14.

2017. május 28-án, vasárnap a Vörösmarty Színház örömmel adott otthont egy gyereknapi jótékonysági programnak, június 13-án, kedden délelőtt pedig sajtótájékoztató keretében számolt be a jótékonysági gyermeknap eredményeiről Váradi Eszter Sára, a rendezvény ötletgazdája.

Tovább olvasom

A Pál utcai fiúk Fehérváron2017. 06. 07.

Molnár Ferenc regénye nyomán Dés László − Geszti Péter − Grecsó Krisztián alkalmazták színpadra A Pál utcai fiúkat, a zenés darabot szeptemberben mutatjuk be a Vörösmarty Színház Nagyszínpadán Keszég László rendezésében. A próbák már javában folynak, a rendezőt villáminterjúvoltuk.

Tovább olvasom

Évadzáró extrákkal2017. 06. 02.

Június 2-án, pénteken tartotta évadzáró társulati ülését a székesfehérvári Vörösmarty Színház. A nyilvános évadzárón átadták a Vörösmarty-gyűrű, Évad színésze és Évad dolgozója díjakat, ezt interaktív, ingyenes, meglepetésekkel teli programok követték.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Casting a Vörösmarty Színházban2017. 06. 01.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház Müller Péter − Tolcsvay László − Müller Péter Sziámi Isten pénze című musicaléhez énektudással rendelkező 8−12 év közötti fiúkat, lányokat keres.

Tovább olvasom

Székfoglaló, avagy bérletvásár extrákkal2017. 05. 31.

2017. június 2-án, pénteken 15 és 19 óra között mindenkit szeretettel várunk rendhagyó nyilvános évadzárónkra, amelyet interaktív, ingyenes, meglepetésekkel teli programokkal folytatunk! Ízelítő a programokból...

Tovább olvasom

Vidám gyereknap2017. 05. 28.

2017. május 28-án, vasárnap a Vörösmarty Színház örömmel adott otthont egy gyereknapi jótékonysági programnak, amelynek ötletgazdája Váradi Eszter Sára volt. A meseolvasás, lufihajtogatás, kézműves foglalkozások mellett sok izgalmas program várta az érdeklődőket.

Tovább olvasom