Online jegyvásárlás


Koronázási Szertartásjáték Augusztus 21. 22. 23.

Koronázás

Fontos információk

Nincs ültetési és létszámkorlátozás a szertartásjáték előadásaira

A hatályos kormányrendelet jelenleg az ültetett nézőtérrel rendelkező szabadtéri színházak ültetési és létszámkorlátozások nélkül működhetnek, így a Vörösmarty Színház a Koronázási Szertartásjáték augusztus 21-23. között meghirdetett előadásait változtatás nélkül tartja meg.

A pandémiás helyzethez alkalmazkodva a Koronázási Szertartásjátéknak új helyszínt kellett keresni, hogy a hagyomány ne törjön meg. A Vörösmarty Színház idén a szertartásjátékot a korábbiakhoz képest jóval kisebb szabadtéri nézőtéren (mindössze 316 férőhelyes) tartja meg, hogy nézőink biztonságban érezhessék magukat.

Nézőink biztonsága és gondtalan kikapcsolódása érdekében a következő intézkedéseket hoztuk:

  • jegykezelőink maszkban és kesztyűben kezelik a jegyeket
  • hoszteszeink maszkot viselnek
  • fertőtlenítő folyadékkal feltöltött kézmosók szolgálják a higiénés körülményeket a mosdóknál

Nézőink számára a maszk használata nem kötelező, de ajánlott.

Kérjük, hogy amennyiben nem érzi jól magát, a koronavírus tüneteit érzi magán saját és embertársai biztonsága érdekében maradjon otthon!

Jelen szabályzat újabb kormányzati intézkedésig van érvényben.

Kijutás a helyszínre, parkolás

A korlátozott parkolási lehetőségek miatt nézőink számára javasoljuk, hogy helyi járatos autóbusszal közelítsék meg a helyszínt az alábbi alternatívák egyikével:

  • 22-es autóbusz (Jancsár u.-ból indul) 20.05-kor –Leszállás: Nagyszombati/Budai út, ahonnan az emlékmű egy kb. 10 perces sétával érhető el. A belvárosba visszafelé a busz 22.50-kor indul.
  • 24-es autóbusz (Jancsár u.-ból indul) 20.05-kor –Leszállás: Zsolnai út/Nagyszombati út (végállomás), ahonnan az emlékmű egy kb. 10 perces sétával érhető el. A belvárosba visszafelé a busz 22.30-kor és 22.50-kor indul.
  • Autóval érkező nézőinknek javasoljuk a Bányatónál lévő parkolóhelyeket (kb. 15-20 perc séta az Aranybulla emlékmű), ill. az emlékműhöz bevezető sétány oldalán lévő parkolóhelyeket, amelyek korlátozottan vehetőek igénybe.

Illemhelyek

A helyszínen mobil mellékhelységek üzemelnek.

Büfé

A helyszínen büfé nem fog üzemelni.

Vigyázunk Önökre,
Önök is vigyázzanak Ránk!

Élményekkel teli estét kívánunk!

Aranybulla