Nyári színházi előadások védettségi igazolvány nélkül

2021. 07. 07.

A Vörösmarty Színház Nyári Színházi előadásai a hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogathatóak. A július 3-ával hatályba lépett Kormányrendelet értelmében tehát a szabadtéren, valamint a Vörösmarty Színház épületében tartandó előadások megtekintéséhez nem szükséges a védettséget igazoló okmány.

Híreink

Átölel a múlt - Időutazás a Bartók Béla téren és színházunkban

2021. 08. 03.

Az idei nyár rendhagyó lesz a Koronázási Szertartásjátékok történetében. Különleges időutazásra hívunk mindenkit a technika segítségével, hiszen három estén át (augusztus 14-16) felidézzük az elmúlt nyarak romkerti hangulatát.

A Pál utcai fiúk - 75

2021. 08. 02.

Nyári színházunk keretén belül a Gorsiumban több mint 4300-an nézhették meg egyik legsikeresebb előadásunkat, a Molnár Ferenc regényéből zenés játékká avanzsált A Pál utcai fiúk-at. Pénteken pedig együtt ünnepelhettük meg az előadás 75. születésnapját.

Köszönet az egészségügyi dolgozóknak

2021. 07. 25.

Színházunk az új évadra készülő Fame – A hírnév ára című musical premier előtti két bemutatóval mondott köszönetet a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a székesfehérvári szociális intézmények dolgozóinak a járványidőszakban tanúsított helytállásukért.

Még több hír

Érdekességekért, ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre!

REPERTOÁR

Kitekintő

Művészeink a színházon kívül

Vörösmarty Színház

A film.hu podcastjának vendége: Kiss Diána Magdolna

A filmhu készített beszélgetést Kiss Diána Magdolnával akivel botrányos szerepekről, elutasításokról, babonából hazavitt kellékekről és meztelenségről is szó esett. A podcastot a cikk végén találják.

Vörösmarty Színház

Trokán Péter vallomása: „Nem ciki belátni, ha valami nem megy”

Trokán Péter, társulatunk tagja fejtette ki véleményét arról, hogy egyre több idős ember válik átverés áldozatává. A színművész a Civilút Alapítvány mellé állt, hogy minél többekhez eljuthasson a segítség. A Blikk interjúja.

Vörösmarty Színház

Doktor Keller, regionális önkéntes és oktató

Öt hónapja önkénteskedik a mentőszolgálatnál Keller János, a fehérvári Vörösmarty Színház művésze. A színész novemberben koronavírusos volt, akkor döntötte el, hogy hálát ad a gyógyulásáért, ezért is csatlakozott az Országos Mentőszolgálat veszprémi csapatához. Az fmc-cikke.

Facebook oldalunkon is pörög az élet

Ha tetszik, oszd meg és lájkold!

A KÖZÖSSÉG SZÍNHÁZALike= virtuális taps

Jó tollú nézőket keresünk!

Nálunk a like-ok és megosztások mellett a vélemények is számítanak!

Határozott meglátásaid vannak előadásainkról? Szívesen elmélkedsz a színpadon látottakon? Gondolataidat ne rejtsd véka alá, írj véleményt Facebook-faladra, küldd el nekünk üzenetben, és a jónak ítélt írásokat megosztjuk.

Olyan könnyed, lendületes írásokat várunk, amelyek közvetlen hangvétellel reagálnak produkcióinkra.

VIDEOGALÉRIA

Még több videó a közösségi videomegosztón: YouTube

A színház elfér a zsebében

Töltse le alkalmazásunkat

SZÉKESFEHÉRVÁRI VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZ

A magyar nyelvű színjátszás bölcsője

Vörösmarty Színház

Pelikán Fészek

A Pelikán Fészek nem a Fő utcai épület része. A Kossuth utcában található, a Pelikán Udvarban. Kilencven fő befogadására képes, kamaradaraboknak otthont adó, hangulatos játszóhely.

Vörösmarty Színház

Nagyszínház

Az 1874-ben felavatott színház a 2004 nyarán megkezdett teljes felújítás és átépítés befejezése után, 2005 decemberében nyitotta meg újra kapuit.

Vörösmarty Színház

Kozák András Stúdió

A Kozák András Stúdió a kőszínház harmadik emeletén található kicsiny, igazán bensőséges hangulatú, 80-90 férőhelyes terem, jellemzően a kísérletező színház játszóhelye.

ESZÍNHÁZ:

A RAJONGÓK

Tovább