Családi október, cégvezető és olajos magvak

2021. 09. 29.

Az október a családok, a cégvezetők és az olajos magvak hónapja lesz a Vörösmarty Színházban. Négy bemutatóval készülünk a hamisítatlan őszi hónapra, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Híreink

Fame-napok és egy kis werk

2021. 10. 20.

Mától három napon keresztül ismét Fame-őrületben vagyunk. Ha ma, holnap, vagy holnapután jön a színházba, és kíváncsi rá, kiket láthat a színpadon, mindenképp olvasson tovább. És persze akkor is, ha kíváncsi a friss, meleg werkfilmünkre!

Csomolungma 80 perc alatt - Bemutattuk A cégvezetőt

2021. 10. 19.

A dupla premieres hétvégén a Pelikán Fészek is dugig megtelt, hiszen Háy János A cégvezető című regényéből készült monodrámát mutattuk be Sághy Tamás előadásában. A 80 perces sorsjáték, a Háy-Sághy páros és a mindekit érintő gondolatok voltak a garancia arra, hogy az este óriási siker lesz. És az is lett. Tamással a premier előtt és után (Háy Jánossal kiegészülve) beszélgettünk... PODCAST a cikkben

Mondd ki, amit gondolsz! – bemutatjuk a Pisztácia és mogyorót

2021. 10. 14.

Szombaton a Kozák András Stúdióban is bemutatónk lesz, Werner Schwab radikális komédiáját Zsótér Sándor viszi színpadra. Ahhoz, hogy megértsük a szövevényes mondatokat, amelyek hálószerűen befonják az előadást Ungár Júliát, az előadás dramaturgját hívtuk segítségül.

Még több hír

Érdekességekért, ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre!

REPERTOÁR

Kitekintő

Művészeink a színházon kívül

Vörösmarty Színház

Sokat tanult Páger Antaltól, példaképének tekinti a makói színészt

A testvére is színész lett, de egymástól függetlenül építették fel karrierjüket – most pedig már lányáért, Katáért is izgul, amikor színpadon áll. Gáspár Sándor, a Páger-színészdíj egyetlen Csongrád-Csanád megyei kitüntetettje a napokban Makón járt egy pódiumbeszélgetés vendégeként. A Délmagyar cikke.

Vörösmarty Színház

Nem dől össze a világ, ha kimondjuk azt, ami van - Varga Lili interjú

Varga Lili 2016 óta a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja, legalábbis hivatalosan, hiszen már korábban is számos emlékezetes alakítása volt a teátrumban. Igazi színésznő alkat, a kifejezés legnemesebb értelmében, miközben két lábbal a földön jár, legalábbis úgy tűnik. De, hogy mi a valóság, arra a színésznő egy meleg nyári napon engedett betekintést nyerni…

Vörösmarty Színház

Lelkesen vágtak bele az új formációba a színészek

Különleges formáció jött létre a járványidőszak alatt a Vörösmarty Színházban. Belső zenekar alakult a falak között, de nem csak a saját szórakoztatásukra. 

Facebook oldalunkon is pörög az élet

Ha tetszik, oszd meg és lájkold!

A KÖZÖSSÉG SZÍNHÁZALike= virtuális taps

Jó tollú nézőket keresünk!

Nálunk a like-ok és megosztások mellett a vélemények is számítanak!

Határozott meglátásaid vannak előadásainkról? Szívesen elmélkedsz a színpadon látottakon? Gondolataidat ne rejtsd véka alá, írj véleményt Facebook-faladra, küldd el nekünk üzenetben, és a jónak ítélt írásokat megosztjuk.

Olyan könnyed, lendületes írásokat várunk, amelyek közvetlen hangvétellel reagálnak produkcióinkra.

VIDEOGALÉRIA

Még több videó a közösségi videomegosztón: YouTube

A színház elfér a zsebében

Töltse le alkalmazásunkat

SZÉKESFEHÉRVÁRI VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZ

A magyar nyelvű színjátszás bölcsője

Vörösmarty Színház

Pelikán Fészek

A Pelikán Fészek nem a Fő utcai épület része. A Kossuth utcában található, a Pelikán Udvarban. Kilencven fő befogadására képes, kamaradaraboknak otthont adó, hangulatos játszóhely.

Vörösmarty Színház

Nagyszínház

Az 1874-ben felavatott színház a 2004 nyarán megkezdett teljes felújítás és átépítés befejezése után, 2005 decemberében nyitotta meg újra kapuit.

Vörösmarty Színház

Kozák András Stúdió

A Kozák András Stúdió a kőszínház harmadik emeletén található kicsiny, igazán bensőséges hangulatú, 80-90 férőhelyes terem, jellemzően a kísérletező színház játszóhelye.

ESZÍNHÁZ:

A RAJONGÓK

Tovább