Vidám gyereknap

2017. 05. 28.

2017. május 28-án, vasárnap a Vörösmarty Színház örömmel adott otthont egy gyereknapi jótékonysági programnak, amelynek ötletgazdája Váradi Eszter Sára volt. A meseolvasás, lufihajtogatás, kézműves foglalkozások mellett sok izgalmas program várta az érdeklődőket.

Váradi Eszter Sárához fellépőként csatlakozott Varga Gabriella, Varga Lili, Kelemen István, Keller János, Kerkay Rita, Tűzkő Sándor, Rovó Tamás, Kricsár Kamill, a szervezésben Németh Mariann segítette. Rajtuk kívül vendégelőadók is színesítették a napot: a Megadance Táncstúdió műsora, Bánky Sára és Tatai Veronika bábelőadása. A délután Kerkay Rita Ábránd utca c. gyereknapi kiállításmegnyitójával ért véget.

A jótékonysági rendezvény kedvezményezettjei a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat, az ő részükre várták a szervezők az adományokat a színház előcsarnokában a program ideje alatt. A rendezvényen nagy volt az érdeklődés, az eseményen részt vettek a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakói is.

Mindenkinek köszönjük, aki eljött és velünk ünnepelt.