Szutyok, Balfácán, Ancona – változatok decemberre

2016. 11. 22.

Sokszínű műsorral várjuk decemberben is a közönséget: vígjátékok, musical, gyerekelőadás, koncert, kortárs darabok közül csemegézhetnek kedves nézőink.

December 6-án, 7-én és 27-én a Szutyok c. előadásunkat játsszuk. Mind a szakma, mind a közönség visszajelzései azt igazolják, hogy az elmúlt évad egyik legizgalmasabb kisszínházi produkciója Hargitai Iván rendezése. Furcsa groteszkséggel arra világít rá, hányszor keveredik az ember szélsőséges helyzetekbe – ez rendkívül sokrétű, ugyanakkor nevetséges is. A Szutyok szereplőit könnyen a szívünkbe zárjuk, együtt sírunk és nevetünk a problémáikon és örömeiken.

A Kozák András Stúdióban december 20-án és 30-án játsszuk bérletszünetben A Herner Ferike faterját – a darab az árokmélyből világít rá a lét alapvető kérdéseire, sok humorral.

A Pelikán Kamaraszínházban december elsején a Play Strindberg, 16-án, 17-én és 20-án a Tündérhon vándorai lesz látható.

                                               

A Nagyszínpadon december 3-án lesz az Anconai szerelmesek c. zenés komédia premierje – a darabnak volt már egy nagy sikerű előbemutatója a nyári színház keretein belül, így az előadás minden bizonnyal az évad egyik legüdítőbb színfoltja lesz. Továbbá játsszuk a Figaro házasságát, a Balfácánt vacsorára! c. bohózatot, ami a tavalyi évad egyik kedvence, és megtekinthetik az 56 csepp vér c. forradalmi rockmusicalt. Hónap végén az ünnepi hangulatot Feke Pál Sentimento c. akusztikus koncertje teszi még szebbé.

Az év utolsó hónapjában legyenek minél többet a Vörösmarty Színházban!

A letölthető december havi műsor ITT elérhető!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS