Jótékonysági est a Viktória-központért

2016. 10. 26.

November 21-én Szeretünk, Viktória! címmel jótékonysági est lesz a Vörösmarty Színházban a székesfehérvári Viktória-központ fennállásának 20. évfordulója alkalmából. A ma délelőtti sajtótájékoztatón a részletes program mellett az est fontosságáról beszélt Horváth Klára, a központ elnöke, Matuz János és Németh Mariann.

Horváth Klára, a Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesületének elnöke kiemelte, hogy az esten fellépő művészek többször felléptek a Viktória-központ különböző rendezvényein, így ismerik a tevékenységüket, jó viszonyban vannak.

Matuz János, a Vörösmarty Színház művészeti intendánsa megköszönte Németh Mariannak, a színház rendezőasszisztensének, hogy figyelmet fordít a mozgássérültek megsegítésére, időt és energiát áldoz az est megszervezésére.   

Németh Mariann, a rendezvény szervezője ismertette a november 21-i programot:  az est házigazdája: Ihos József lesz, fellépnek: Buch Tibor, Keller János, Váradi Eszter Sára, Majsai-Nyilas Tünde, Schwartz Dávid, az Alba Regia Táncegyüttes Ifjúsági Csoportja, a Fantázia Duett, a Megadance Táncstúdió és a Roll Dance Budapest Kerekesszékes Kombi Táncegyüttes.

A gálaest bevételét a központ működésének támogatására fordítják. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!