Évadzáró díjakkal, újdonságokkal

2016. 06. 04.

Hirtling István az Évad színésze, Radnay Csilla és Sághy Tamás Vörösmarty Gyűrű-díjas, Láposi Réka az Évad dolgozója – évadzáró társulati ülést tartottunk.

Június 4-én tartottuk a Vörösmarty Színház évadzáró társulati ülését.

„A sajtó az ország egyik legerősebb társulataként szokta emlegetni a Vörösmarty Színház társulatát, úgy gondolom, ezek nem csupán üres szavak, hanem valóban teszünk azért, hogy így legyen. Fehérváron van az ország legerősebb rendezői magja, a vezetőség négy éve azon dolgozik, hogy színvonalas előadásokat hozzon létre és megbecsülje az itt dolgozókat” – összegezte az évadot Szikora János igazgató, majd a művészek és a háttérdolgozók munkáját egyaránt megköszönte.

 

A színház művészeti vezetése minden évben megszavazza az Évad színészét: a 2015/2016-os évadban az elismerés Hirtling Istvánt illeti.

A színművészek és táncművészek titkos szavazata alapján idén Radnay Csilla és Sághy Tamás vehette át a Vörösmarty Gyűrűt. A brillköves arany ékszert a díj mecenatúráját biztosító ARTeatrum Alapítvány alapítója, Révész László és Szikora János igazgató adta át. Szintén a társulat titkos szavazata alapján ítéljük oda az Évad nem művész állományú dolgozója díjat: az oklevelet idén Láposi Réka művészeti főtitkár vehette át.

 

A díjazottaknak gratulálunk!

Az évadzárón elköszöntünk Radnay Csillától és László Zsolttól, illetve köszöntöttük a két új tagot: Kiss Diána Magdolnát és Varga Lilit.

 

Június 4-étől elindult a színház megújult honlapja, amely új dizájnnal, több új funkcióval (mobilapplikáció, virtuális séta, online jegyvásárlás), kibővült tartalommal várja az ide kattintókat!

Fotók: Kiss László és Maczkó Csaba