Karácsonyra ajándékozzon előadást!

2015. 12. 04.

Újból Csárdáskirálynő Ünnep! A nagyfokú érdeklődésre való tekintettel megismételjük január 17-én az operett legszebb pillanatait Füredi Nikolettel, Váradi Eszter Sárával, Buch Tiborral és Keller Jánossal. Élőzene kíséretével újra megszólalnak az ismert és népszerű dalok. 

 

 
Csárdáskirálynő Ünnep. Fotó: Maczkó Csaba

 

Januári műsorunkból mazsolázva, felhívjuk figyelmüket a 3-án és 23-án megtekinthető SingSingSingre, meghívjuk Önöket egy újabb fergeteges musical show-ra, a megszokott jó hangulattal és csillogással.

Január 15-én és 17-én Hekabé című táncjátékunk lesz látható a Kozák András Stúdióban. Blaskó Borbála Hekabéja az ösztönök működésére, a tiszta érzelmeinkre világít rá – mozgással. 

 

 
Rejtélyes viszonyok. Fotó: Éder Vera

 

A Rózsavölgyi Szalon és Vörösmarty Színház koprodukciójaként létrejött Rejtélyes viszonyok című előadást január 27-én és 30-án tekinthetik meg a Pelikán Kamaraszínházban. A kétszemélyes darabban Hirtling István és Lábodi Ádám remek kettőse ragadja magával a közönséget.

Vendégelőadásunk is lesz, az Experidance Én, Leonardo – A fény születése című nagyszabású produkciójával érkezik a Vörösmarty Színházba január 16-án.

 

 
Én, Leonardo - A fény születése

 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Az ajándékutalványok repertoárunk valamennyi előadására beválthatók.

A jegyeket és utalványokat megvásárolhatják jegypénztárunkban hétköznapokon 10 és 18 óra között; illetve az Alba Plázában található jegyárusító pultunknál, melynek nyitva tartása a következő: hétfő–péntek: 16−19 óra között, szombat−vasárnap: 10–19 óra között.