Idén is Harmonia Albensis

2015. 06. 02.

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a nívós zenei rendezvényt Székesfehérvár templomaiban.
Július 23-án Tóka Ágoston Junior Prima-díjas orgonaművész és ifj. Major István gordonkaművész „Bach 330 – a zene fejedelme” című koncertje nyitja a sorozatot a Szent Imre templomban.
Július 30-án a Corpus Rézfúvós Kvintett „Zengjenek égi trombiták!” című hangversenye lesz ugyancsak a Szent Imre templomban, az esten Gabrieli, Monteverdi, Bach, Händel, Mozart és Verdi művei egyaránt megszólalnak.
Augusztus 6-án a székesfehérvári születésű operaénekesnő, Boross Csilla kooncertezik a Szent Sebestyén templomban. A „Pietà Signore” című esten közreműködik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, a Primavera Kórus és az Alba Regia Vegyeskar, vezényel Medveczky Ádám Liszt- és Kossuth-díjas karmester.
Augusztus 13-án a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar hangversenye várja a közönséget a Ciszterci templomban a „Királyok és királynék” című esten.

Augusztus 18-án 21 órától a Koronázó tér - Nemzeti Emlékhely szabadtéri színpadán lesz a Musica Sacra: idén Puccini: Messa di gloria című műve csendül fel Carlo Ponti Jr. vezényletével. A Puccini-estre a Harmonia Albensis bérlettulajdonosok 30%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet.

 

A koncertsorozatra jegyek és bérletek a Vörösmarty Színház jegyirodájában válthatók.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT!