Swing és más...

Repertoár

Ismertető Swing és más...

Swing és más - avagy amikor egy régi álom megvalósul!

Március 8-án pótszékes teltház előtt, nagy sikert aratott Váradi Eszter Sára első koncertje, amikor is  öt elismert fehérvári zenésszel (Tóth Marcell - billentyű, Fövenyi Máté - gitár, Kovács Gergő - basszusgitár, Kovács Zsolt - dob, Cserta Balázs - szaxofon) állt a közönség elé.

A nagy sikerű estét május 6-án 19 órakor egy újabb koncert követi a Színház Kávézóban, az ARTeatrum Alapítvány szervezésében. Így azok a kedves nézők, akik jegyhiány miatt nem tudtak részesei lenni az élménynek anno, most bepótolhatják.

A koncert igazi időutazást ígér a 40-es, 50-es évek bárhangulatát megidézve, ismert filmzenékkel a kor sztárjainak slágereivel egészen a mai időkig. Mindezt új hangszerelésben! Többek között Edith Piaf, Nat King Cole, Louis Armstrong, Karády Kataling, Lady Gaga, Farel Williams a Chicago musical és a Casablanca című híres film betétdala fémjelzik a válogatást.

"Ez egy dzsesszes, swinges világ, vintage stílusban. De nem szeretnék mindent elárulni róla, maradjon valami a koncertre is! Az egésznek az a mozgatórugója, hogy szeretném megmutatni azt, amit hallgatni is szeretek, ami az én világom." - nyilatkozta a Vörösmarty Színház művésznője.

Váradi Eszter Sára és fehérvári zenészbarátai várják  Önöket egy kellemes kikapcsolódásra, egy cool koncertre.

Az est pártolójeggyel tekinthető meg, mely a Vörösmarty Színház jegypénztárában váltható 3000 Ft-tól.

 

  • Bemutató időpontja: 2019. 05. 06.
  • Műfaj: koncert
  • Az előadás időtartama: 1 óra 20 perc
Jegyrendelés

Időpontok:

Szereplők, közreműködők

Megosztás

REPERTOÁR