Sikerdarabok a Csillagfény 3. és a Bujtor István bérletekben!

Kezdje a tavaszt vígjátékkal, komédiával, zenés színházi produkciókkal, és biztosítsa be helyét kedvezményes jegyárban bérlettel!

Az idei évadban az Orlai Produkció két komikumban bővelkedő sikerdarabját és a Játékszín zenés vígjátékát hozzuk el nézőinknek parádés szereposztással. A Csillagfény bérletben tavasszal látható lesz az Orlai Produkciótól a Jaj, nagyi! Molnár Piroskával a főszerepben, illetve a Mezítláb a parkban c. előadás László Lilivel és Kerekes Évával. A Játékszíntől pedig érkezik a Csodálatos vagy, Júlia! című zenés vígjáték Eszenyi Enikővel és Hirtling Istvánnal a főszerepben. 

Csillagfény bérletházak:

  • Csillagfény 1. bérlet: Jaj, nagyi!, Mezítláb a parkban - TELTHÁZ!
  • Csillagfény 2. bérlet: Mezítláb a parkban; Csodálatos vagy Júlia! - TELTHÁZ!
  • Csillagfény 3. bérlet: Jaj, nagyi!, Mezítláb a parkban  - ÚJONNAN NYITOTT! (Ára: 13.000 Ft / 12.000 Ft / 11.000 Ft)


Ne felejtse el felhasználni a SZÉP kártyájának egyenlegét vásárláskor!

Molnár Piroska a Jaj, nagyi! komédiában

Bujtor István bérlet

Tizenhárom éve ment el színházunk egykori legendás tagja, Bujtor István. A magyar Bud Spencer idén lett volna 80 éves, ám 67 évesen, 2009. szeptember 25-én örökre eltávozott. 1988-tól kilenc éven át erősítette társulatunkat, emlékére idén egy új, nevét viselő bérletházat indítottunk. Akár színpadon, akár filmen, akár rendezői székben mindig maradandót alkotott, ezért emlékére siker darabokat tartalmazó előadásokat válogattunk össze egy új, nevét viselő bérletházba, amelyben az Adáshiba, Beatles.hu, Mágnás Miska, és a ÁJLÁVJÚ! (Te édes, de jó vagy, légy más!) előadások érhetőek el. 

Teljesárú bérlet ára: 15.850 Ft / 14.500 Ft / 13.200 Ft 

Diák, nyugdíjas bérlet: 14.200 Ft / 13.000 Ft / 11.800 Ft 


Bővebb információ a bérletekről a +36 70 66 99 312-as telefonszámon, vagy a Novotel Hotelben hétköznaponként 10-18 óra között nyitvatartó Jegypénztárunkban.