Swing és más...

Repertoár

Ismertető Swing és más...

Swing és más - avagy amikor egy régi álom megvalósul!

Március 8-án pótszékes teltház előtt, nagy sikert aratott Váradi Eszter Sára első koncertje, amikor is  öt elismert fehérvári zenésszel  - Tóth Marcell - billentyű, Fövenyi Máté - gitár, Kovács Gergő - basszusgitár, Kovács Zsolt - dob, Cserta Balázs - szaxofon -  állt a közönség elé.

A nagysikerű estét május 6-án 19 órakor egy újabb koncert követi a Színház Kávézóban,  az ARTeatrum Alapítvány szervezésében. Így azok a kedves nézők, akik jegyhiány miatt nem tudtak részesei lenni az élménynek anno,  most bepótolhatják.

A koncert  igazi   időutazást ígér a 40-es, 50-es évek bárhangulatát megidézve ,ismert filmzenékkel a kor sztárjainak slágereivel egészen a mai  időkig.  Mindezt új hangszerelésben! Többek között  Edith Piaf, Nat King Cole, Louis Armstrong, Karády Kataling, Lady Gaga, Farel Williams a  Chicago musical és a Casablanca című híres film  betétdala fémjelzik a válogatást.

"Ez egy dzsesszes, swinges világ, vintage stílusban. De nem szeretnék mindent elárulni róla, maradjon valami a koncertre is! Az egésznek az a mozgatórugója, hogy szeretném megmutatni azt, amit hallgatni is szeretek, ami az én világom."  - nyilatkozta a Vörösmarty Színház művésznője.

 

 

Váradi Eszter Sára és fehérvári zenészbarátai várják  Önöket egy kellemes kikapcsolódásra, egy cool koncertre.

Az est pártolójeggyel tekinthető meg, mely a Vörösmarty Színház jegypénztárában váltható 3000 Ft-tól.

  • Bemutató időpontja: 2019. 05. 06.
  • Műfaj: koncert
  • Az előadás időtartama: 1 óra 20 perc
Jegyrendelés

Időpontok:

Szereplők, közreműködők

Megosztás

REPERTOÁR