Az arab éjszaka

Szerző: Roland Schimmelpfennig

Repertoár

Ismertető Az arab éjszaka

Álom és valóság határán, a fülledt lakótelepi éjszakában tévelyeg öt ember. Egy nő, aki estére mindig elfelejti, mivel töltötte a napot. Egy lány, aki alvó lakótársa mellett ellopózva kísérli meg szerelmét becsempészni a szobájába. Egy férfi, aki első látásra beleszeret a vele szemközti házban lakó titokzatos nőbe. Egy fiú, aki légyottra sietve kétségbeesve próbál kijutni a két emelet között rekedt liftből. És egy vízvezeték-szerelő, aki csőtörés után kutatva egy sivatagban találja magát álom és valóság határán a fülledt arab éjszakában. Ismerik egymást ezek az emberek? Léteznek egyáltalán, vagy valaki álmodja őket? Esetleg egymást álmodják? Roland Schimmelpfennig bravúros szerkezetű darabja úgy kuszálja a szálakat, hogy nehéz kibogozni őket. Mese álom és valóság határán felnőtteknek.

Az előadás az S. Fischer Verlag, Frankfurt am Main és a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség, Budapest engedélyével jött létre.

Különleges esténk alkalmával egyszerre két, egyfelvonásos darabot tekinthet meg egyetlen jegy megvásárlásával. Legyen részese az élménynek, tekintse meg a Caligulát is!   Caligula


BÉRLETINFORMÁCIÓ ITT

 

 

  • Bemutató időpontja: 2018. 10. 06.
  • Műfaj: álom egy részben
  • Fordító: Perczel Enikő
  • Az előadás időtartama: 3 óra egy szünettel (Caligulával együtt)
Jegyrendelés

Időpontok:

Szereplők, közreműködők

Megosztás

REPERTOÁR