Teljesen idegenek - Hargitai Iván Komáromban rendezett

2019. 02. 12.

A Paolo Genovese filmjéből készült színdarabot február 8-án mutatta be a Komáromi Jókai Színház a székesfehérvári Vörösmarty Színházzal koprodukcióban.

Mindnyájunknak három élete van: egy nyilvános, egy privát és egy titkos. Régen az a bizonyos titkos életünk tökéletes biztonságban volt memóriánk archívumában, manapság pedig a SIM-kártyánkon. Mi lenne, ha a telefonunk beszélni tudna? Egy megrázó komédia az emberi kapcsolatokról, a megcsalásról, arról, hogy ismerjük-e egymást, vagy teljesen idegenek vagyunk egymás számára.

Teljesen idegenek / Fotó: Komáromi Jókai Színház

Teljesen idegenek / Fotó: Komáromi Jókai Színház

Szereplők: Szabó Viktor, Bandor Éva, Holocsy Krisztina, Tóth Tibor, Béhr Márton e.h., Bárdos Judit m.v., Majorfalvi Bálint. Zongorán kísér: Pálinkás Andrássy Zsuzsanna. Ügyelő: Nagy László. Súgó: Leczkési Dóra. Hangtechnikus: Görözdi Szilárd és Csicsó Tamás. Fénytechnikus: Rózsás Silvia és Tárnok Dávid. Fodrász, sminkes: Varga Boglárka. Kellékes: Bajcsi Viktória. Öltöztetők: Hók Adrianna és Pallag Marianna. Díszlettervező: Magyarósi Éva m.v. Jelmeztervező: Kárpáti Enikő m.v. Zeneszerző: Dobri Dániel m.v. Elektronikus effektek: Sulyok Benedek m.v. Videó animációk: Domján Gergely m.v. Dramaturg: Perczel Enikő m.v. A rendező asszisztense: Balaskó Edit. Rendező: Hargitai Iván m.v.