Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Az ember tragédiája 2. - végre élőben2020. 08. 07.

Az évadnyitó társulati ülés után azonnal teljes gázzal beindult a munka, a Kozák András Stúdióba gyűlt össze az egész társulat, hogy végre személyesen éljék át az olvasópróba élményét. Azóta a négy rendező külön-külön is megkezdte saját stábjával a munkát a Nagyszínpadon, hogy a szeptember 12-i bemutatóra minden készen álljon.

Tovább olvasom

Nagy Péter mérföldköve az elmúlt évadban: Bűn és bűnhődés2020. 08. 06.

Az évadnyitónkon „Az évad legjobb színésze” díjat idén Nagy Péter kapta. Kicsit félszegen nyilatkozott arról, hogy nem is tudja, megérdemelte-e. Aki azonban látta színpadon az elmúlt évadokban, nyugodt szívvel mondhatja: megérdemelte. Péter tavalyi szerepeit vettük sorra, amelyekről megosztotta gondolatait.

Tovább olvasom

Megnyitottuk az évadot!2020. 08. 03.

Az ember tragédiája 2-vel kezdődik az új évad a Vörösmarty Színházban, ezt követően azonban bőven lesz alkalma az önfeledt szórakozásra a nézőknek a Boeing, Boeing, leszállás Párizsban című bohózat, a Mágnás Miska vagy a Koccanás megtekintésével. A társulathoz csatlakozik Trokán Péter és Sarádi Zsolt. Az „Évad legjobb színésze” elismerést Nagy Péter vehette át.

Tovább olvasom

A 2019/20-as évad legjobb pillanatai - VIDEÓ2020. 07. 28.

Elmúlt évadunk legjobb pillanatait szedtük csokorba, hogy lássák, mennyi minden történt velünk. Nézzék olyan szeretettel, amilyennel mi is visszavárjuk Önöket! Hamarosan kezdünk! 

Tovább olvasom

Augusztus végén megyünk a Vidorra2020. 07. 24.

Nyíregyházára utazik a Játék a kastélyban alkotógárdája augusztus végén, a Vidor Fesztilválra. A vidám darabokat felvonultató seregszemlén augusztus 27-én, csütörtökön, este héttől nézhetik meg az előadást a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán.

Tovább olvasom

Érdekli a színházak varázslatos világa?2020. 07. 17.

A Vörösmarty Színház pályázatot hirdet színpadi díszítő munkakör betöltésére. Feladatok díszletek mozgatása, építése, bontása (esetenként nagy tömegű díszletek), raktározás, raktár pakolás, előadás kiszolgálás (rakodás, építés, bontás), a színház épületén kívüli játszóhelyeken történő díszletezés.

Tovább olvasom

Tragédia parafrázis - egy felolvasószinházi est margójára2020. 07. 15.

Társulatunk tagjai is részt vettek a TRIP WebSzínház és a Litera közös drámapályázatán, Szilágyi Eszter Anna Noncoronat című drámájával. A felolvasószínházi előadást Hargitai Iván rendezte. 

Tovább olvasom

Brilliáns sztori - interjú Tasnádi Csabával és Varga Máriával a Régimódi történetről2020. 07. 02.

Júllius 3-án, pénteken este héttől ismét izgalmas online vetítésre készülünk. Ezúttal a várva várt Régimódi történet kerül az online színpadra facebook oldalunkon és youtube csatornánkon.

Tovább olvasom

Július 15-ig újíthatják meg nézőink bérleteiket2020. 07. 01.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a tumultusok elkerülése érdekében meghosszabbítottuk a visszajelentkezési határidőt. Törzsbérleteseink így 2020. július 15-éig újíthatják meg régi helyüket változatlan jegy- és bérletárak mellett.

Tovább olvasom