Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Őfelségének komédiázunk2015. 01. 07.

 

Januárban újra műsoron az Őfelsége komédiása! A január 23-ai, 25-ei és 27-ei előadásra még válthatók jegyek.

Tovább olvasom

Kié legyen az Aranyalma?2015. 01. 05.

 

Tizenegyedik alkalommal kéri olvasóit a Fejér Megyei Hírlap, hogy döntsék el, ki legyen az év színésze a Vörösmarty Színházban. Idén Földes Eszterre, Gáspár Sándorra, László Zsoltra és Radnay Csillára voksolhatnak az olvasók.

Tovább olvasom

Újra szeretni kell!2015. 01. 05.

 

Február 14-én újra bemutatja színházunk jubiláló színésznője, Závodszky Noémi Szeretni kell, ennyi az egész… című műsorát. A Bálint-napra hangolt előadás remek szórakozást ígér.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Boldog karácsonyt!2014. 12. 23.

 

 

Áldott, békés karácsonyt és színházi élményekben gazdag, boldog új évet kíván a Vörösmarty Színház társulata!

Fotó: Simon Erika

Tovább olvasom

Szombaton premier!2014. 12. 19.

 

Drámai balladát, balladás tragédiát állít színpadra Horváth Csaba a Vörösmarty Színházban: a Vérnász bemutatóját 2015. január 17-én tartjuk.

Tovább olvasom

Szeretni kell, ennyi az egész…2014. 12. 15.

 

… mégpedig Závodszky Noémit! A hosszú vastaps pedig kétségtelen bizonyíték arra, hogy a közönség nagyon szereti jubiláló színésznőnket: Závoszky Noémi vasárnap délután közvetlen, vidám, színes műsorral ajándékozta meg a publikumot. A nagy sikerre való tekintettel február 14-én, Bálint napra hangolva is bemutatjuk az előadást!

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Színházat ajándékba!2014. 12. 15.

 

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel kedd déltől megnyitjuk a Csillagfény 2. bérletet, amellyel az Orlai Produkciós Iroda két nagysikerű előadását, a Római vakációt és A szív hídjait tekinthetik meg. Ha egyedi és különleges karácsonyi ajándékot szeretne, lepje meg szeretteit színházi asztali naptárral vagy ajándékutalvánnyal!

Tovább olvasom

Nézőink segítettek2014. 12. 10.

 

Támogatói jegyek vásárlásával és ruhaadományokkal segítettek a Vörösmarty Színház nézői a székesfehérvári hajléktalanokat gondozó Kríziskezelő Központnak.

Tovább olvasom

Móser Zoltán kiállítása a Forrás Galériában2014. 12. 04.

 

Szakolczay Lajos irodalomtörténész, irodalom- és művészetkritikus nyitotta meg a Vörösmarty Színház Forrás Galériájának következő tárlatát. Az érdeklődők Móser Zoltán Balogh Rudolf-díjas fotóművész Európai Szín-Fóniák című kiállítását január 20-áig tekinthetik meg.

Tovább olvasom