Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Ünnepeljük a verset!2015. 04. 01.

 

Kisorsoltuk a színész-mentorokat: a VI. Fehérvári Versünnepen is a Vörösmarty Színház művészei segítik a fiatal versmondók felkészülését.

Tovább olvasom

Vendégjáték Nagyváradról2015. 03. 31.

 

Május 10-én a Nagyváradi Szigligeti Színház Liliom című előadását tekintheti meg a fehérvári publikum. Molnár Ferenc darabját a Vörösmarty Színház igazgatója, Szikora János rendezte. A Pillangó című előadásunk pedig május 3-án utazik Nagyváradra.

Tovább olvasom

Kopriva Attila kiállítása2015. 03. 30.

 

Március 27-én nyitottuk meg Kopriva Attila kárpátaljai festőművész (balra) kiállítását a Vörösmarty Színház Forrás Galériájában. megnyitójára várjuk a publikumot. A tárlatot Őry László, a Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület elnöke nyitotta meg (jobbra).

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Időpontváltozás!2015. 03. 26.

 

Tájékoztatjuk közönségünket, hogy a L’art pour l’art Társulat A postás, aki megeszi a leveleket című előadásának időpontja megváltozott. A produkciót április 1-je helyett június 14-én láthatja a Vörösmarty Színház közönsége. A megvásárolt jegyek az új időpontra is érvényesek.

Tovább olvasom

A színház világnapján2015. 03. 24.

 

A színházi világnap tiszteletére mikrofont ragadtunk, és színészeink nyomába eredtünk. A videóban megnézheti a végeredményt! A Vörösmarty Színház facebook oldalán nyereményjátékot is indítottunk. Március 27-én a 3: 1 szerelem javára című előadásunk előtt Sághy Tamás olvasta fel Krzysztof Warlikowski lengyel rendező világnapi üzenetét.

 

Tovább olvasom

Május 15-én pótoljuk az Őfelsége komédiását2015. 03. 19.

 

Január 23-án betegség miatt elmaradt az Őfelsége komédiása című előadásunk, amelyet május 15-én, pénteken 19 órakor pótolunk. Az előadásra a Kállay Ilona bérlet érvényes.

 

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Bojtárból lett tündérkirályok2015. 03. 18.

 

Tizenegy iskola háromszáz diákja mutatta be a János vitéz egy-egy jelenetét a Vörösmarty Színház nagyszínpadán.

Tovább olvasom

Bojtárból tündérkirály2015. 03. 12.


Március 17-én közel háromszáz diák mutatja be a János vitézt a Vörösmarty Színház nagyszínpadán – a Bojtárból tündérkirály nevű programról tartottunk sajtótájékoztatót.

Tovább olvasom

Legendák földjéről: Kopriva Attila a Forrás Galériában2015. 03. 09.

 

Március 27-én, pénteken 18.30-kor Kopriva Attila kárpátaljai festőművész kiállításának megnyitójára várjuk a publikumot. A tárlatot Őry László, a Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület elnöke nyitja meg.

Tovább olvasom