Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Bérletbe csomagolt vidám együttlét2014. 09. 16.

 

Család és nevetés: talán a legszükségesebb összetevők a mindennapokra. Legyen a színház is eme bensőséges alkotórészek otthona! A családi együttlét és a vidámság két új bérletünk főszereplője. A Família bérletet családoknak, a Vastaps bérletet a nevetni vágyóknak ajánljuk.

Tovább olvasom

Különdíjas a Pillangó!2014. 09. 16.

 

Különdíjat nyert a Pillangó a Vidéki Színházak Fesztiválján! Az elismerést az előadás rendező-koreográfusa, Horváth Csaba vette át a Thália Színházban. Benedek Mari jelmeztervezőt pedig a legjobb jelmezért járó díjjal jutalmazták.

Tovább olvasom

10-től 10-ig a Vörösmarty Színházban2014. 09. 15.

 

Szeptember 20-án a Vörösmarty Színház is belecsap a lecsóba: nyílt próbákkal, kulisszajárásokkal, zenés és családi programokkal várjuk a nagyérdeműt.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Kellék kell!2014. 09. 12.

 

Sufnik dugig fali dísztárgyakkal, képkeretekkel, vásári kegytárgyakkal, tollporolókkal, nyíljatok meg előttünk! A félkegyelmű című előadásunkhoz mindenféle kidobásra ítéltetett régi tárgyat gyűjtünk.

Tovább olvasom

Állásajánlat2014. 09. 12.

 

A Vörösmarty Színház felvételt hirdet varrónői végzettséggel rendelkező kisegítő öltöztető munkakörre. Jelentkezni a jelmeztar@vorosmartyszinhaz.hu e-mail címen, vagy postai úton lehet (Vörösmarty Színház, 8000 Székesfehérvár, Fő u. 8.). Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 25.

Tovább olvasom

Szentek titka művészeinkkel2014. 09. 11.

 

Színészek a szentekről – Különleges dologgal készült az őszre a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum. A Vörösmarty Színház művészeit a szentekhez fűződő személyes élményeikről kérdezték.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Koncert a Zeneakadémián2014. 09. 11.

 

Szeptember 24-én a Zeneakadémián koncertezik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A Hommage à Láng György című esten Drahos Béla vezényel.

Tovább olvasom

Évadnyitó díjátadókkal2014. 09. 05.

 

Hivatalosan is kezdetét vette a 2014/2015-ös évadunk: pénteken délelőtt évadnyitó társulati ülést tartottunk. Závodszky Noémi a 20. évadát kezdi a Vörösmarty Színházban, ezért polgármesteri elismerő oklevelet vehetett át dr. Cser-Palkovics Andrástól, Kozáry Ferenc pedig a Pro Theatro Civitatis Albae Regalis-díj tulajdonosa.

Tovább olvasom

Bemutatókban bővelkedő október2014. 09. 04.

 

Szeptember elsejétől újra „belakjuk” a Vörösmarty Színház minden zegzugát: egyszerre három próbafolyamat is elindult. A nagyszínpadon az Őfelsége komédiása, a Kozák András Stúdióban A félkegyelmű, a Pelikán Kamaraszínházban pedig az Edith és Marlene próbál.

Tovább olvasom