Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Elhalasztjuk az Az a szép, fényes nap októberi előadásait2020. 10. 14.

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy az Az a szép, fényes nap előadásait a produkció külsős szereplőinek karanténba való helyezése miatt novemberre halasztjuk el. Októberi műsorunk további előadásaira szeretettel várjuk nézőinket! 

Tovább olvasom

Kétórányi önfeledt szórakozás - Szűnni nem akaró vastaps a Boeing, Boeing premierjén2020. 10. 11.

Megérte várni az évadkezdésre, óriási sikerrel mutattuk be az évad első előadását, a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című Camoletti vígjátékot.

Tovább olvasom

Hatalmas rooftop bulit tartottunk2020. 10. 10.

A nehezen beinduló évad – az egész szeptemberi műsor elhalasztása – végre berobbant a Vörösmarty Színházban. Október 9-én egy olyan rendhagyó formában találkozhatott a társulat újra a közönséggel, ami országszerte egyedülálló volt.

Tovább olvasom

Szikora János 702020. 10. 09.

Ma ünnepli 70. születésnapját Szikora János Jászai Mari-díjas rendező, érdemes művész. Kerek évfordulóhoz érkezett a kortárs magyar színházművészet meghatározó személyisége, rendezői generációjának egyik legjelentősebb alkotója, Szikora János.

Tovább olvasom

Őrület a köbön2020. 10. 08.

”Földet ért” a Vörösmarty Színház első, várva várt bemutatója, a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban. Finisébe érkezett a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című vígjáték próbafolyamata a Vörösmarty Színházban. Marc Camoletti Guinness-rekorder művét október 10-én mutatjuk be a nagyszínpadon Bagó Bertalan rendezésében.

Tovább olvasom

A Guinness-rekorder vígjáték, és aki mögötte van2020. 10. 07.

Marc Camoletti, svájci születésű francia író műve, a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című vígjáték az egyetlen, amely kiérdemelte, hogy bekerüljön a leghíresebb rekordjegyző könyvbe, a Guinnessbe. Október 10-től színházunkban is láthatják.

Tovább olvasom

Legyünk újra együtt! Zenés, szórakoztató rendezvény művészeinkkel október 9-én2020. 10. 06.

Óriási várakozással tekint a Vörösmarty Színház társulata október második hétvégéjére, hiszen végre hivatalosan is megkezdheti új évadát. Október 9-én, péntek délután ezért egy különleges meglepetésműsorral készül a társulat: zenés, szórakoztató programok várnak mindenkit, így végre a közönség és a társulat újra együtt lehet. 

Tovább olvasom

Szemezgessenek októberi műsorunkból!2020. 09. 30.

Mint azt kedves nézőink bizonyára tudják, sajnos a szeptemberi műsorunk előadásai a járványügyi helyzet miatt meghiúsultak. Most azonban új hónap kezdődik, mi pedig új reményekkel vágunk bele, hogy újra együtt lehessünk Önökkel.

Tovább olvasom

A sztárépítész és a svájci szerető2020. 09. 28.

Gőzerővel zajlanak a próbák a nagyszínpadon, hogy október 10-én egy igazán kacagtató estét tölthessünk végre újra együtt. A Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című Camoletti-darabbal nyitjuk meg az évadot.

Tovább olvasom