Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Nézőink segítettek2014. 12. 10.

 

Támogatói jegyek vásárlásával és ruhaadományokkal segítettek a Vörösmarty Színház nézői a székesfehérvári hajléktalanokat gondozó Kríziskezelő Központnak.

Tovább olvasom

Móser Zoltán kiállítása a Forrás Galériában2014. 12. 04.

 

Szakolczay Lajos irodalomtörténész, irodalom- és művészetkritikus nyitotta meg a Vörösmarty Színház Forrás Galériájának következő tárlatát. Az érdeklődők Móser Zoltán Balogh Rudolf-díjas fotóművész Európai Szín-Fóniák című kiállítását január 20-áig tekinthetik meg.

Tovább olvasom

Bemutattuk A padlást2014. 12. 01.


Nagy sikerrel mutattuk be szombaton A padlás című musicalt a Vörösmarty Színház nagyszínpadán. Nézze meg az előadás werkfilmjét!

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

20 órán át olvastuk az Újszövetséget2014. 11. 30.

 

 

November 30-án 19 órakor véget ért a III. Újszövetség Maraton a Vörösmarty Színházban. A nagyszínpadon önkéntes jelentkezők 20 órán át, megszakítás nélkül olvasták a Szentírást.

Tovább olvasom

III. Újszövetség Maraton2014. 11. 29.

 

 

Dr. Szikora János igazgató, dr. Cser-Palkovics András polgármester, Bencze András evangélikus püspök-helyettes és Spányi Antal katolikus püspök meggyújtotta az adventi koszorú első gyertyáját a Vörösmarty Színházban. November 29-én 23 órakor elindult a III. Újszövetség Maraton! IDE KATTINTVA ÉLŐBEN KÖVETHETI A BIBLIAOLVASÁST! 

Tovább olvasom

Műsorváltozás: jön García Lorca2014. 11. 28.


Alekszandr Szolzsenyicin Gulag című műve helyett Federico García Lorca Vérnászát mutatjuk be a Vörösmarty Színházban. Az előadást Horváth Csaba rendezi.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Hozzon egy csepp meleget!2014. 11. 27.

 

Ha jegyet vásárol a december 9-ei Őfelsége komédiására, nemcsak egy színházi előadással gazdagodik, hanem a hajléktalanokat gondozó Kríziskezelő Központot is támogatja. A jótékonysági akció keretében az előadás napján 18 órától adományokat is gyűjtünk a rászorulóknak. Fotó: Cserta Gábor

Tovább olvasom

A pillangók szabadok - akadálymentesített színházi előadás2014. 11. 20.

 
Akadálymentesített színházi előadást szervez a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány és a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a Vörösmarty Színházban. A pillangók szabadok című előadás a Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapján, 2014. december 3-án tekinthető meg.

Tovább olvasom

Újra színpadon a Lear király2014. 11. 17.

 

December 6-án újra látható a Vörösmarty Színházban a Lear király. Főszerepben: Cserhalmi György és Gáspár Sándor.

Tovább olvasom