Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Élményekkel teli újesztendőt kívánunk!2021. 01. 01.

Köszönjük, hogy ebben a kihívásokkal teli, leginkább online térbe szorult évben is hűségesek voltak hozzánk. A Vörösmarty Színház egész társulata nevében boldog, békés, élő színházi élményekben gazdag, vírusoktól mentes új évet kívánunk a színházbarátoknak!

Tovább olvasom

Kikapcsolódás az egész családnak2020. 12. 28.

A Vörösmarty Rádió-beli premiereket követően már Mindig Veled! podcast csatornánkon is élvezhetik különleges hangjátékainkat: a Régimódi történetet, valamint a Nuka, a világjárót. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Tovább olvasom

Áldott ünnepeket kívánunk! - Online, együtt karácsonyozott a társulat2020. 12. 23.

A Vörösmarty Színház társulata áldott karácsonyi ünnepeket és színház élményekben gazdag újesztendőt kíván, remélve, hogy a járványhelyzet elmúltával mihamarabb újra együtt lehet közönségével. 

 

Tovább olvasom

Nincs Karácsony Vörösmarty Színház nélkül!2020. 12. 18.

Az idei Karácsony sem telhet el a Vörösmarty Színház előadásai nélkül! A székesfehérvári teátrum Vörösmarty Play csatornájának karácsonyi meglepetés csomagjában a korábbi évadok közönségsikereit eleveníthetik fel a nézők. Indításként újra át lehet élni a Régimódi történet, a Pillangó vagy éppen a Perelj, Uram! előadásokat.

Tovább olvasom

Amikor a kreativitás szárnyra kap…Nuka, a világjáró – hangjáték Karácsonyra2020. 12. 18.

December 25-én új formában látogat el Önökhöz a kis jegesmedvelány, délután négytől Kerkay Rita illusztrációival és Matkó Tamás zenéjével kel életre Kricsár Kamill varázslatos mesevilága. A hangjáték képes verzióját a Vörösmarty Színház facebook-oldalán, youtube-csatornáján és honlapján nézhetik meg, a Mindig Veled! hivatalos Vörösmarty Színház-podcaston pedig december 25-től bármikor meghallgathatják.

Tovább olvasom

A Régimódi történet új élete: rádiójáték készül színházunkban2020. 12. 17.

Végre újra nagy a sürgés-forgás a Kozák András Stúdióban. A hagyományokhoz híven idén ismét szeretnénk meglepni közönségünket Szabó Magda - színházunkban óriási sikerrel játszott - családtörténetével, a Régimódi történettel. Ezúttal azonban rendhagyó módon nem a színpadi változatot élvezhetik, hanem rádiójáték-formába csomagolja a Vörösmarty Színház társulata az érdeklődőknek.

Tovább olvasom

Rendhagyó díjátadó teátrumunkban2020. 12. 16.

Nagy örömünkre, nemrég két színművészünk is rangos elismerést kapott: Varga Lili Domján-díjban, míg Kuna Károly Aase-díjban részesült. A pandémia okozta helyzetben a díjak személyes átadására rendhagyó módon egyszerre, a Vörösmarty Színházban került sor.

Tovább olvasom

Mosolyt csalni a legkisebbek arcára mindig öröm! - Ajándékok a Manógyárból2020. 12. 14.

Kelléktárunk karácsonyi gyárában készült kézműves ajándékokat, köztük manókat, maszkokat, fadíszeket adtunk ma át a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakóinak.

Tovább olvasom

Kuna Károly Aase-díjas!2020. 12. 05.

Kuna Károly kapta idén a Gobbi Hilda által alapított elismerést, amelyet az „emlékezetes percek, pillanatok, szavak, mozdulatok főszereplői”-nek, az epizodistáknak ítélnek oda; évente két színészt és két színésznőt díjazhat a neves művészekből álló kuratórium. Szeretettel gratulálunk!

Tovább olvasom