Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Kalandos képek, képtelenségek2015. 09. 01.

Javában zajlanak a János vitéz próbái, egy kis ízelítőt adunk a készülő előadásból.

Tovább olvasom

Próbák az alagsortól a padlásig2015. 08. 27.

Az évadnyitót követően színházunkban elkezdődött egy intenzív felújító időszak, ezen a héten azokat az előadásokat eleveníti fel a társulat, melyek repertoáron maradnak ebben az évadban is.

Tovább olvasom

Pelikán: a fiatalok színháza2015. 08. 24.

A Vörösmarty Színház évadnyitó társulati ülését a Pelikán Kamaraszínházban újabb sajtótájékoztató követte, melyen dr. Szikora János igazgató, Vidnyánszky Attila, a Kaposvári Egyetem Színházi Intézetének művészeti rektorhelyettese és dr. Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester ismertette a Vörösmarty Színház és a Kaposvári Egyetem között megvalósult együttműködés részleteit.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Évadnyitó díjakkal és születésnapi ajándékkal2015. 08. 24.

A 2015/2016-os évadunk hétfőn délelőtt hivatalosan kezdetét vette, az évadnyitó társulati ülést díjátadás keretezte: dr. Szikora János igazgató köszöntése után Varga Mária színművésznő Pro Theatro Civitatis Albae Regalis-díjat vehetett át dr. Cser-Palkovics András polgármester úrtól, aki az évadnyitó zárásaként Keller János munkáját Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel jutalmazta.

Tovább olvasom

Könyves Kálmán, a szellem harcosa2015. 07. 29.

 

Koronázás, ahogy még nem látta: 2015. augusztus 15-én és 16-án 21 órától Könyves Kálmán koronázási szertartásjátéka elevenedik meg a Nemzeti Emlékhely szabadtéri színpadán. Online jegyvásárlás ITT.

Tovább olvasom

Balfácánunk a Pelikán Udvarban2015. 07. 15.

 

Július 20-án és 21-én tekintheti meg a közönség a Balfácánt vacsorára! című bohózatot a Pelikán Udvarban.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Nyaralunk!2015. 07. 14.

 

Gyulára Indul a bakterház, A furcsa pár – női változat pedig Szegedre és Szarvasra utazik.

Tovább olvasom

Koronázási szertartásjáték: Könyves Kálmán2015. 07. 08.

 

Egyed Attila, Száraz Dénes, Blaskó Péter, Mihályi Győző, Tűzkő Sándor, Lábodi Ádám, Törőcsik Franciska, Kerkay Rita és közel kétszáz közreműködő lép augusztus 15-én és 16-án a Nagyboldogasszony-bazilika romjai fölé épülő szabadtéri színpadra: idén Könyves Kálmán koronázási szertartásjátéka elevenedik meg.

Tovább olvasom

Váltson bérletre!2015. 07. 08.

 

A nyári melegben hűsöljön a vízparton, és… Igen! Váltson színházbérletet! Jegyirodánk minden hétköznap 10 és 18 óra között tart nyitva.

Tovább olvasom