Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Lábodi Ádám átvette az Aranyalma-díjat2016. 05. 12.

A Fejér Megyei Hírlap olvasóinak szavazata alapján Lábodi Ádám lett az év színésze. Az Aranyalma-díjat ma este A velencei kalmár előadás előtt Elekes András, a hírlap lapigazgató főszerkesztője adta át.

Tovább olvasom

Íme az új évadunk2016. 05. 09.

Dr. Szikora János igazgató, Bagó Bertalan művészeti vezető, Hargitai Iván prózai tagozatvezető, Horváth Csaba tánctagozat-vezető és dr. Matuz János művészeti intendáns 2016. május 9-én sajtótájékoztatón ismertette a Vörösmarty Színház 2016/2017-es évadát.

Tovább olvasom

Nagyváradi vendégjáték2016. 05. 06.

Május 14-én a Nagyváradi Szigligeti Színház A mi osztályunk  című előadását tekintheti meg a fehérvári publikum. Tadeusz Słobodzianek darabját Anca Bradu román rendező állította színpadra. A Szutyok című előadásunk pedig május 13-án lesz látható Nagyváradon.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Júliusban zenés komédia a színen2016. 05. 03.

Ma délelőtt olvasópróbázott az Anconai szerelmesek alkotócsapata. A zenés komédia júliusban kerül bemutatásra Lendvai Zoltán rendezésében a Pelikán Udvarban.

Tovább olvasom

Nekem a Balaton2016. 04. 28.

Szeretettel várunk mindenkit május 7-én a Forrás Galériába Rostásy Szabó Mihály Nekem a Balaton... című kiállítás-megnyitójára! 

Tovább olvasom

Hamlet sikere a Vígszínházban2016. 04. 27.

Április 25-én a Vígszínházban vendégszerepelt a tavalyi évadban bemutatott, Szikora János rendezte Hamletünk. Az előadást telt ház előtt, nagy sikerrel mutattuk be.

Tovább olvasom

Abigél: egy sírós-nevetős, szívmelengető történet2016. 04. 16.

Vasárnap mutatjuk be az Abigél című musicalt, mely a 2015/2016-os évad utolsó nagyszínpadi premierje a Vörösmarty Színházban. A Szabó Magda azonos című regénye alapján készült, a Budapesti Operettszínházzal közös előadást Somogyi Szilárd rendezte.

Tovább olvasom

A rajongók – az értelem drámája2016. 04. 15.

Szombat este a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban volt A rajongók premierje a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, Szikora János rendezésében. Az előadást telt ház és nagy taps fogadta, videónkban mutatjuk.

A székesfehérvári bemutató 23-án, jövő szombaton lesz!

 

Tovább olvasom

Az ismeretlen Musil – ősbemutatóra készülünk2016. 04. 13.

A Vörösmarty Színház a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében mutatja be Robert Musil A rajongók című színművét. A fehérvári teátrum igazgatójával, az előadás rendezőjével, Szikora Jánossal beszélgettünk Musil ismeretlen remekművéről, a darab okozta kihívásokról és a megvalósítás örömeiről.

Tovább olvasom