Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Jelmezekbe kódolt információk2021. 06. 15.

Különleges kiállítás nyílt meg Fehérvárcsurgón a Károlyi Kastélyban. Július elejéig nemcsak a csodaszépen berendezett szobákban gyönyörködhetnek a szemek, hanem színházunk jelmezeiben is. Június 26-án pedig 11 órától színházunk jelmez- és kelléktár vezetője tart izgalmas tárlatvezetést.

Tovább olvasom

„A mi szívünk együtt dobog” - Diótörőcske a Lázár Ervin Programban2021. 06. 09.

Több mint 3000 kisdiák nézheti meg a Lázár Ervin Program keretén belül – egyelőre online formában – a Diótörőcskét. Csukás István utolsó színpadi műve, amelyet a Vörösmarty Színház felkérésére írt csupa varázslat, csoda, játék és harc.

Tovább olvasom

Beindul a Fame a Vörösmarty Színházban - az olvasópróbával megkezdődött a próbafolyamat2021. 06. 07.

A Vörösmarty Színház megtartotta Fame-olvasópróbáját. Mire idáig eljutott a csapat, már sokminden történt, hiszen volt egy többfordulós casting, amelyen a rendező Hargitai Iván és alkotótársai 350 jelentkezőből kiválasztotta a táncosokat és a fiatal tehetségeket játszó színészeket.

Tovább olvasom

Fame előbemutató - Két előadást kapnak a kórházi dolgozók2021. 06. 04.

A Fame című musical előbemutatója július 23-án és 24-én lesz, amely előadásokat a Fejér Megyei Szent György kórház dolgozói nézhetnek meg köszönetképp a járvány alatt nyújtott heroikus küzdelmükért. A két premier előtti előadást a Videoton Holding Zrt. és a Vörösmarty Színház együttműködésének köszönhetően élvezhetik a kórházi dolgozók.

Tovább olvasom

Gyereknapi meglepetés a gyermekotthonban2021. 06. 01.

Nem múlhat úgy el Gyereknap, hogy a székesfehérvári Vörösmarty Színház ne kedveskedne valamivel a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ kis lakóinak. Ezúttal rendhagyó módon nem egy műsort kaptak ajándékba, hanem egy különleges meghívást a Diótörőcske című előadásra.

 

Tovább olvasom

Előadásaink látogatásával kapcsolatos tájékoztató2021. 05. 31.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a Vörösmarty Színház előadásai (beleértve a Nyári Színházi rendezvényeket is) a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet szerint a következő biztonsági intézkedések betartása mellett látogathatók.

Tovább olvasom

Különleges helyszínen A Pál utcai fiúk!2021. 05. 31.

A hirtelen nyakunkba szakadó nyár ezúttal olyan élményt kínál, amely az egész család szórakoztatását szolgálja. Az ókori római romok között, a Gorsium Régészeti Park Hadrianus színpadán elevenedik meg a Grund. 

Tovább olvasom

Lezajlott a Fame casting döntője – Törd meg a csendet! UPDATE: íme a nyertesek!2021. 05. 26.

Május 16-án lezajlott a Fame casting döntője. A szigorú zsűrinek 34 továbbjutó közül kellett kiválasztania azt a 22 táncost és énekest, akik részt vehetnek az előadás létrehozásában.

Tovább olvasom

Törd meg a csendet! - lezajlott a casting második fordulója2021. 05. 14.

Alig zajlott le Fame-castingunk második fordulója, máris nyakunkon a döntő, ahol kiderül, hogy kik azok, akik részt vehetnek a produkció létrejöttében. A második forduló összefoglalóját május 15-én, szombaton 19:40-től nézhetik meg a Fehérvár Tv műsorán.

Tovább olvasom