Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Megnyílt az ÜvegSejtelmek2015. 10. 10.

Október 10-én a Forrás Galériában megnyílt Keller Ági és Németh Mariann Üvegsejtelmek című kiállítása. Az ünnepélyes megnyitón Földi Zoltán képviselő és Hirtling István színész köszöntötték az érdeklődőket.

Tovább olvasom

Üvegsejtelmek2015. 10. 09.

Tovább olvasom

„Nem rendezek, csak szeretek beszélgetni” – Interjú Cserhalmi Györggyel2015. 10. 08.

Színházunkban szombaton mutatják be második rendezését, a Tizenkét dühös embertt. A „nem rendezéseiről” és új, osztályfőnöki státusáról beszélgettünk.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Tizenkét dühös ember2015. 10. 05.

Máris egy új bemutató szombaton: Reginald Rose bűnügyi játékát, a Tizenkét dühös embert Cserhalmi György rendezte.
 

Tovább olvasom

Bemutattuk a Terrorizmust2015. 10. 01.

Csütörtök este került bemutatásra a Presznyakov fivérek Terrorizmus című darabja Bagó Bertalan rendezésében. Az előadás érdekessége, hogy a jelenetek a harmadik emeleten, két helyszínen játszódnak: a Kozák András Stúdióban és a Művésztársalgóban.

Tovább olvasom

Vidéki színházigazgatók találkozója2015. 09. 28.

Szeptember 28-án, hétfőn a székesfehérvári Vörösmarty Színházban tartotta a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete szokásos közgyűlését. Ennek apropóján kérdeztük az egyesület elnökét, Oberfrank Pál veszprémi színházigazgatót, illetve Szikora Jánost, a közgyűlésnek otthont adó Vörösmarty Színház igazgatóját a találkozó fontosságáról, a vidéki színházak helyzetéről.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Csókos asszony premier2015. 09. 28.

Szeptember 26-án, szombaton volt az évad első nagyszínpadi bemutatója színházunkban: Zerkovitz Béla és Szilágyi László örökzöld operettjét, a Csókos asszonyt Hargitai Iván állította színpadra; a főszerepekben Hirtling Istvánt, Törőcsik Franciskát és Keller Jánost láthatja a közönség.

Tovább olvasom

Megnyílt a Csók 1502015. 09. 26.

Szombat este a Forrás Galériában megnyílt a Csók István születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett vándorkiállítás. A megnyitón beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Bagó Bertalan, színházunk művészeti vezetője.

Tovább olvasom

Holnap Csókos-premier2015. 09. 25.

Szombaton este lesz színházunkban a Csókos asszony bemutatója Hargitai Iván rendezésében, a főszerepekben Hirtling Istvánt, Törőcsik Franciskát és Keller Jánost láthatja majd a közönség.

Tovább olvasom