Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Lehengerlő Fame premier díjátadóval2021. 09. 11.

Premierrel és díjátadóval indult a Vörösmarty Színház 2021/22-es évada szombaton este. Közel egy év kényszerszünetet követően ma ismét megtelt a színház nézőtere, és mind a közönség, mind a színház dolgozói izgalommal várták, hogy felgördüljön a függöny és a Fame musical premierjével elkezdődjön az új évad. A bemutató előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a résztvevőket és átadta az idei „Pro Theatro” Civitatis Albae Regalis díjat, amelyet idén Rácz Mária igazgatói titkár vehetett át.

Tovább olvasom

Szombaton berobban az évad - Fame-bemutatóval kezdünk2021. 09. 10.

Hosszú idő, sok munka, áldozat és harc után szeptember 11-én a nagyközönség előtt is bemutatjuk a Fame című musicalt. Óriási várakozás övezi a világhírű musical bemutatóját, hiszen Hargitai Iván csapata elementáris erejű előadást alkotott.

Tovább olvasom

A Magyar Állami Operaházzal közös Vörösmarty-premier2021. 09. 09.

Szerda este volt a premiere Karol Wojtyła Az aranyműves boltja című, Elmélkedés a házasság szentségéről alcímű színdarabjából készült előadásnak az Eiffel Műhelyházban. Az Operaházzal közös produkciót a jövőben Fehérváron is bemutatjuk: Ballér Bianka, Gáspár Sándor, Kovács Tamás, Tóth Ildikó és Varga Gabriella színművészeink szereplésével, Szikora János rendezésében.

Tovább olvasom

Mitől működik egy házasság? - Az aranyműves boltja az Eiffel Műhelyházban2021. 09. 07.

Karol Józef Wojtyła, a későbbi II. János Pál pápa Az aranyműves boltja című darabját Krzysztof Penderecki zenéjével és székesfehérvári Vörösmarty Színházzal együttműködésben mutatja be 2021. szeptember 8-án a Magyar Állami Operaház.

Tovább olvasom

Megnyitottuk az évadot!2021. 09. 07.

Megtartottuk évadnyitó társulati ülésünk, ezúttal a Pelikán Fészekben. Sokmindenről szó esett: a járvány okozta nehézségekről, az elmúlt időszakban végzett színházi munkáról, az önkormányzati támogatással megvalósult fejlesztésekről, valamint az új évad bemutatóiról és előadásairól is.

Tovább olvasom

Gyulától Nyíregyházáig, Almáditól Bodajkig...2021. 08. 31.

Idén nyáron végre nem csak a székesfehérvári közönség élvezhette előadásainkat, társulatunk Gyulán, Nyíregyházán, Balatonalmádiban és Bodajkon is bezsebelhette a tapsot. Így a szeptembert már újult erővel várhatjuk, akárcsak közönségünket.

Tovább olvasom

Számítunk a véleményére!2021. 08. 25.

A Vörösmarty Színház számára legfontosabb a közönség, a közösség. Előadásainkkal és szolgáltatásinkkal szeretnénk Önöknek a legjobbat nyújtani. Jelen kérdőív kitöltésével segíthet nekünk, hogy a lehetőségekhez igazítva észrevételeiket, javaslataikat megvalósítsuk. 

Tovább olvasom

Szeptemberi műsorunk már elérhető!2021. 08. 18.

Füzetcsomag? Pipa. Iskolatáska? Pipa. Kinőtte a tornacipőt? Pipa. Rámegy még az ünneplő? Pipa. Közeledik a szeptember, de hogy ne csak az iskolakezdésről szóljon, íme szeptemberi műsorunk, bőven lesz lehetőségük kipihenni a könyvcsomagolás fáradalmait. 

Tovább olvasom

Táborzáró - elbúcsúztak a színjátszó diákok2021. 08. 17.

A negyedik Kárpát-medencei Színjátszó Tábor záróeseményét ismét a székesfehérvári Városházán tartották meg. A diákok augusztus 14-16 között a Bartók Béla téren adták el Visszatekintő játékukat óriási sikerrel.

Tovább olvasom