Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Üvegsejtelmek2015. 10. 09.

Tovább olvasom

„Nem rendezek, csak szeretek beszélgetni” – Interjú Cserhalmi Györggyel2015. 10. 08.

Színházunkban szombaton mutatják be második rendezését, a Tizenkét dühös embertt. A „nem rendezéseiről” és új, osztályfőnöki státusáról beszélgettünk.

Tovább olvasom

Tizenkét dühös ember2015. 10. 05.

Máris egy új bemutató szombaton: Reginald Rose bűnügyi játékát, a Tizenkét dühös embert Cserhalmi György rendezte.
 

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Bemutattuk a Terrorizmust2015. 10. 01.

Csütörtök este került bemutatásra a Presznyakov fivérek Terrorizmus című darabja Bagó Bertalan rendezésében. Az előadás érdekessége, hogy a jelenetek a harmadik emeleten, két helyszínen játszódnak: a Kozák András Stúdióban és a Művésztársalgóban.

Tovább olvasom

Vidéki színházigazgatók találkozója2015. 09. 28.

Szeptember 28-án, hétfőn a székesfehérvári Vörösmarty Színházban tartotta a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete szokásos közgyűlését. Ennek apropóján kérdeztük az egyesület elnökét, Oberfrank Pál veszprémi színházigazgatót, illetve Szikora Jánost, a közgyűlésnek otthont adó Vörösmarty Színház igazgatóját a találkozó fontosságáról, a vidéki színházak helyzetéről.

Tovább olvasom

Csókos asszony premier2015. 09. 28.

Szeptember 26-án, szombaton volt az évad első nagyszínpadi bemutatója színházunkban: Zerkovitz Béla és Szilágyi László örökzöld operettjét, a Csókos asszonyt Hargitai Iván állította színpadra; a főszerepekben Hirtling Istvánt, Törőcsik Franciskát és Keller Jánost láthatja a közönség.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Megnyílt a Csók 1502015. 09. 26.

Szombat este a Forrás Galériában megnyílt a Csók István születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett vándorkiállítás. A megnyitón beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Bagó Bertalan, színházunk művészeti vezetője.

Tovább olvasom

Holnap Csókos-premier2015. 09. 25.

Szombaton este lesz színházunkban a Csókos asszony bemutatója Hargitai Iván rendezésében, a főszerepekben Hirtling Istvánt, Törőcsik Franciskát és Keller Jánost láthatja majd a közönség.

Tovább olvasom

Csók 150 vándorkiállítás2015. 09. 25.

Szeptember 26-án, szombaton este 18 órától a Forrás Galériában Csók István festőművész születésének 150. évfordulója alkalmából vándorkiállítás nyílik. A kiállítás-megnyitón köszöntőt mond dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, valamint Bagó Bertalan, színházunk művészeti vezetője. Csók István emlékirataiból Lábodi Ádám színész olvas fel részleteket.

Tovább olvasom