Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Itt mindenki gyanús? Itt? Mindenki!2021. 11. 12.

Ha Agatha Christie neve szóba kerül, mindenki tudja, hogy egy szövevényes krimiről lesz szó, de mi történik, ha színpadra? Mindenki gyanús lesz, talán csak a nézők nem!

Tovább olvasom

Maszkban is élmény!2021. 11. 11.

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében kérjük kedves nézőinket, hogy - az Önök és munkatársaink védelmében - viseljenek maszkot színházunkban! Köszönjük szépen!

Tovább olvasom

Bárány Boldizsár a Pelikánban rendetlenkedik2021. 11. 11.

A csibész kisbárány, fehér bundájában, piros cipőjében, zöld kalapjában, hátán iskolatáskával, vállán uzsonnás kosarával útnak indul, hogy borsot törjön mindenki orra alá. Aztán persze megbánja.

Tovább olvasom

Elmarad Az egérfogó pénteken!2021. 11. 10.

November 12-én (Egri bérlet) elmarad Az egérfogó című előadásunk betegség miatt. A pótlásról hamarosan értesítjük kedves nézőinket.

Megértésüket köszönjük!

Tovább olvasom

Mindenki gyanús - bemutatjuk Az egérfogót2021. 11. 05.

November 6-án debütál Horváth Csaba rendezésében a krimik királynőjének drámája, Az egérfogó. Ez a „mindenki gyanús” bűnügyi történet egy isten háta mögötti panzióban kel életre. Hóval elszigetelve a világtól reked itt nyolc ember. Köztük a gyilkos, és köztük a következő áldozat…

Tovább olvasom

A szélmalomharc elkezdődött2021. 11. 03.

Székesfehérváron debütált október 30-án A búsképű lovag, Don Quijote De La Mancha szörnyűséges kalandjai és gyönyörűszép halála című, ámde mulattató játék. A Gyurkó László-féle átiratban az örökérvényű történeten vezet át az igazság bajnoka és annak szerény szolgája sok-sok zenével és izgalmas átalakulásokkal.

Tovább olvasom

Egy örök történet2021. 10. 29.

„Mélyen Tisztelt Nagyérdemű Közönség! Színtársulatunk bemutatja nektek a búsképű lovag, Don Quijote de la Mancha szörnyűséges kalandjairól és gyönyörűszép haláláról szóló, ámde mulattató játékot. Mivel a belépti díjat már megfizettétek, más kérésünk nincs, csak az, hogy velünk nevessetek és velünk sírjatok.”

Tovább olvasom

Fame-napok és egy kis werk2021. 10. 20.

Mától három napon keresztül ismét Fame-őrületben vagyunk. Ha ma, holnap, vagy holnapután jön a színházba, és kíváncsi rá, kiket láthat a színpadon, mindenképp olvasson tovább. És persze akkor is, ha kíváncsi a friss, meleg werkfilmünkre!

Tovább olvasom

Csomolungma 80 perc alatt - Bemutattuk A cégvezetőt2021. 10. 19.

A dupla premieres hétvégén a Pelikán Fészek is dugig megtelt, hiszen Háy János A cégvezető című regényéből készült monodrámát mutattuk be Sághy Tamás előadásában. A 80 perces sorsjáték, a Háy-Sághy páros és a mindekit érintő gondolatok voltak a garancia arra, hogy az este óriási siker lesz. És az is lett. Tamással a premier előtt és után (Háy Jánossal kiegészülve) beszélgettünk... PODCAST a cikkben

Tovább olvasom