Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Élőben az Újszövetség Maraton2021. 11. 28.

Advent első vasárnapján, november 28-án reggel 8-12 óráig ismét megrendezzük az Újszövetség Maratont. A felolvasás élőben színházunkban, valamint Facebook oldalunkon követhető. Készüljünk lélekben együtt a szeretet ünnepére!

Tovább olvasom

Nincs fék, nincs kontroll - Pisztácia és mogyoró decemberben is!2021. 11. 25.

Ha radikális, méghozzá komédia, akkor Werner Scwab. Ha pedig még fokozni szeretnénk a hatást, akkor idebiggyesztjük Zsótér Sándor nevét is, és kész a recept. Hogy mit főztek ki a társulattal, azt decmber elsején megnézhetik a Kozák András Stúdióban - Keller János ajánlásával...

Tovább olvasom

Színről-színre: a Csendes-óceáni szín2021. 11. 23.

El is érkeztünk napjainkhoz, a nem túl távoli jövőbe, ami valójában már a jelen. A klímakatasztrófa fenyegető borotvaélén táncol az emberiség, médiamanipulációval az igazság több dimenzióssá válik, de a szeméthegy szeméthegy marad. Ez a Csendes-óceáni szín.

Tovább olvasom

Folytatódik a Színről-színre: Délfrancia szín2021. 11. 22.

Időutazásunk újabb megállóhoz érkezett: a féregjáraton ezúttal Picasso 70. születésnapjára érkezhetünk meg, hogy zsigerekig hatóan megtapasztalhassuk, hogyan múlik el a világ dicsősége, hanyatlik le egy lángoló elme csillaga, lesz utcanév egy ünnepelt művészből. Még szerencse, hogy művészettörténet nem így működik.

Tovább olvasom

Szombattól ne felejtsék otthon a maszkot!2021. 11. 19.

A szombati Fame című előadásunkra már kérjük, ne felejtsék otthon maszkjaikat. A jelenleg hatályos szabályozás értelmében ugyanis színházunkban kötelező a maszkhasználat. Vigyázzunk egymásra!

Tovább olvasom

Élményfestés színművészeinkkel november 27-én2021. 11. 17.

November 27-én 16 órakor egy különleges programmal készülünk: Az ember tragédiája 2.0 Délfrancia színéhez kapcsolódva nézőink egy Picasso festményt készíthetnek el közösen színművészeinkkel és Sturcz Tímeával.

Tovább olvasom

Joystick és rizspor - Keszthelyen járt Hadik2021. 11. 16.

A Hadik című film újabb forgatási helyszínre érkezett, a huszárok ezúttal Keszthely városát lepték el, jobban mondva a csodálatos Keszthelyi Kastélyt. Ha még nem látták színészeinket rizsporos parókában, most erre is sor kerülhet.

Tovább olvasom

Fame-hétvége2021. 11. 16.

Hétvégén újra Fame a Vörösmarty Színházban! Pénteken, szombaton és vasárnap este hét órától újra főszerepben a kemény munka, a sok áldozat és a harc. Ha tovább olvassa a cikket, kiderül, melyik nap, ki játszik!

Tovább olvasom

Idén újra lesz Újszövetség Maraton!2021. 11. 15.

A tavaly elmaradt IX. Újszövetség Maratont idén megtartja színházunk. A négy evangéliumból gondosan összefésült szövegrészek olvasásával Jézus életét idézzük meg advent első vasárnapján november 28-án a nagyszínpadon 8-12 óra között.

Tovább olvasom