Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Hópehely hercegnő meséje2016. 12. 09.

A nagy sikerre való tekintettel december 17-én, szombaton 10 órától műsorra tűztük a Hópehely hercegnő c. mesejátékot. Kricsár Kamill kedves, fordulatos, meglepetéseket rejtő darabjára szeretettel várunk kicsiket és nagyokat! 

Tovább olvasom

Zoób Kati Szalonjában jártunk2016. 12. 08.

December 7-én a Vörösmarty Színház jelmezbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott a 3N, avagy Csehov Három nővér c. produkciója kapcsán a Katti Zoób Divatház Szalonjában. A műhelytitkokba beavató eseményen nem csupán a jelmezkölteményekről tudtunk meg izgalmas információkat, hanem az előadás egy-egy pillanatát is felelevenítették a színészek.

Tovább olvasom

Magyarországi ősbemutatóra készülünk2016. 12. 06.

Ma délelőtt olvasópróbázott az Apák és fiúk c. színmű alkotócsapata. Brian Friel darabja a székesfehérvári Vörösmarty Színházban magyarországi ősbemutató lesz Bagó Bertalan rendezésében.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Színházat ajándékba!2016. 12. 05.

Még néhány hét, és ismét itt a karácsony – ha maradandó színházi élményre vágyik 2017-ben is, lepje meg magát és családját, barátait színházjegyekkel vagy előadásokra beváltható ajándékutalvánnyal. Ajándékozzon nevetést, kalandot, tartalmas estéket szeretteinek!

Tovább olvasom

Akadálymentesített Figaro házassága2016. 12. 01.

A Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány már hat éve szervez a társadalmi érzékenyítés és szemléletformálás céljából akadálymentesített színházi előadást Székesfehérváron a Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapja alkalmából. December 13-án a Vörösmarty Színházban a Figaro házassága c. darab lesz „akadálymentesítve”. 

Tovább olvasom

Anconai nyár a Vörösmarty Színházban2016. 11. 30.

Szombaton lesz az Anconai szerelmesek c. zenés komédia bemutatója a Nagyszínpadon Lendvai Zoltán rendezésében. Az előadás jó hangulatot és Adria-parti nyarat varázsol a téli estékre.

Tovább olvasom

Bemutattuk a Három nővért2016. 11. 28.

Eseménydús hétvége volt a Vörösmarty Színházban: nagy sikerrel bemutattuk a Három nővér c. előadást Szikora János rendezésében; a teátrum kávézójában debütált Kricsár Kamill mesejátéka, a Hópehely hercegnő; húsz órán át olvastuk az Újszövetséget és megnyitottuk Bónyai Barbara kiállítását a Galérián.

Tovább olvasom

Elkezdődött az V. Újszövetség Maraton2016. 11. 27.

Szombat este Spányi Antal megyés püspök, Somogyi László református lelkészi elnök, Bencze András evangélikus lelkész és dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója meggyújtotta az előcsarnokban elhelyezett adventi koszorú első gyertyáját. Vasárnap hajnalban pedig elindult az V. Újszövetség Maraton!

Tovább olvasom

Szombaton Három nővér premier2016. 11. 25.

Szikora János Csehov-rendezése a főszereplők megkettőzésével arra a kérdésre keresi a választ, hogy hol mutatkozik meg egy fiatalban a majdani öreg és hogyan bukkan elő az öregekből egy lobbanásnyi időre a fiatal? Tóth Ildikóval, Kiss Diána Magdolnával és Törőcsik Franciskával beszélgettünk.

Tovább olvasom