Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Közlemény2017. 04. 13.

Színházunk művésze, Cserhalmi György, az elmúlt időszakban súlyos térdműtéten esett át, de sajnos a beavatkozás után egy komoly gerincprobléma is felmerült, így orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek. Szikora János igazgató közleménye. 

Tovább olvasom

Válogatott vendégjátékok2017. 04. 11.

Májusban több, szakmailag elismert előadást lát vendégül a Vörösmarty Színház: a HHH angyalok kara az Utcaszínházi Alkotóközösség vendégjátéka lesz; a Fehérvárra visszatérő Forte Társulattól a POSZT-díjas A te országod c. Horváth Csaba-rendezés lesz látható, a budapesti Nemzeti Színház pedig a Részegek c. Ivan Viripajev-darabbal vendégszerepel nálunk. Jegyek kedvezményesen!

Tovább olvasom

Bemutató Aradon2017. 04. 10.

Pénteken magyarországi ősbemutató volt a Pelikán Kamaraszínházban: Tömöry Péter kortárs író, műfordító, dramaturg és rendező Európa, édes hazám című színművét Szabó K. István rendezte, az Aradi Kamaraszínházzal koprodukcióban készült. Az előadás ma este Aradon debütál!

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Ma este Pletykák-premier!2017. 04. 08.

Egy elegáns New York-i házban a házigazdát rejtélyes módon baleset éri. A partira érkező négy házaspár semmit sem ért az egészből, de lassan pletykálni kezdenek az esetről. A pletyka nő, dagad, a kiérkező rendőrségnek már egy képtelen, hihetetlen történetet adnak elő, amely nem áll távol a valóságtól… Ma este premier! 

Tovább olvasom

Pletykálkodunk2017. 04. 05.

Az idei évadunk utolsó nagyszínpadi bemutatója bohózat a javából: Neil Simon, minden idők egyik legsikeresebb forgatókönyv- és drámaírójának darabját, a Pletykákat mutatja be a Vörösmarty Színház társulata.

Tovább olvasom

Magyarországi ősbemutató a Pelikánban2017. 04. 03.

A Pelikán Kamaraszínházban pénteken magyarországi ősbemutató lesz: Tömöry Péter kortárs író, műfordító, dramaturg és rendező Európa, édes hazám című színművét Szabó K. István állítja színpadra, az előadás az Aradi Kamaraszínházzal koprodukcióban készül.

Tovább olvasom

Ajánló

Egy kiemelt hír, esemény ajánlója

Lúdas Matyi a színen2017. 03. 30.

Tegnap este egy több hónapja tartó alkotómunka ért a végéhez: tizenegy iskola közel 350 diákja mutatta be a Lúdas Matyi egy-egy jelenetét. 

Tovább olvasom

Új tervek egy erős csapattal2017. 03. 27.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése pénteken újabb öt évre bízta meg Szikora Jánost a Vörösmarty Színház vezetésével. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és az újraválasztott színházigazgató ma délelőtt közös sajtótájékoztatót tartott, ahol többek között szó volt három új kezdeményezésről is, amit a következő években terveznek megvalósítani.

Tovább olvasom

Színházi Világnap, 20172017. 03. 27.

Ma van a Színházi Világnap: 2017-ben Isabelle Huppert francia színésznő írt üzenetet ez alkalomból.

Tovább olvasom