Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

A legjobb női főszereplő díját kapta meg Tóth Ildikó2022. 10. 26.

Az idei eSzínház Fesztiválon A Vágy nevű villamos című előadásunk indult, Tóth Ildikó pedig meg is kapta a legjobb női főszereplőnek járó díjat. Az ünnepélyes, és stílusosan streamelt díjátadón játszótársainak és a mozgóképvarázslóknak is köszönetet mondott. Az előadást novemberben 9-én és 10-én is megnézhetik. Élőben.

Tovább olvasom

A magyar operett napja Keller Jánossal október 24-én2022. 10. 21.

A magyar operett napján ünnepeljünk, énekeljünk együtt és töltsük meg a Vörösmarty Színház előtti teret október 24-én, 18 órakor!

Tovább olvasom

Élmények tálalva - Vörösmarty járat Budapestről2022. 10. 20.

Vacsora, koccintás, társalgás a Julius Caesar szereplőivel – a színházi előadások mellé kulináris élményeket is tálal a székesfehérvári színház, újraindul a korábban már nagy népszerűségnek örvendő Vörösmarty Járat.

Tovább olvasom

Jönnek a Gombafejek - megtartottuk a Beatles.hu olvasópróbáját2022. 10. 19.

A Kozák András Stúdió megtelt október 18-án, hiszen itt tartották a decemberi nagyszínpadi bemutató, a Beatles.hu olvasópróbáját. Forgács Péter és Kováts Gergely Csanád közös műve a négy liverpooli történetét viszi színpadra a kezdetektől egészen addig, amíg kifordították sarkaiból a világot. A Beatles-fiúk szerepében Másik Lehel, Mechle Christian, Imre Krisztián, Góg Tamás, Horváth Dániel, Gábor Márkó és Forgács Péter (aki egyébként a rendező is), a koreográfus és a Beatles lelke Kováts Gergely Csanád.

Tovább olvasom

Kulisszatitkok, Memento mori és határfeszegetések - Julius Caesar közönségtalálkozó2022. 10. 17.

Az október 14-i Julius Caesar előadás előtt a Kávézó és a kis pódiumszínpad is megtelt. A nézőtéren a kíváncsi közönség foglalt helyet, a pódiumon pedig Somos Ákos vezetésével ült össze az előadás négy főszereplője, Gáspár Sándor, Sághy Tamás, Sarádi Zsolt és Krisztik Csaba. És persze, sokmindenről szó esett...

Tovább olvasom

Nyári fények - Kiss Edith kiállítása a Galériánkon2022. 10. 17.

Nyári fények címmel nyílt meg Kőszínházunk Galériájában Kiss Edith festőművész kiállítása, amely nyitvatartási időben és előadások alatt tekinthető meg november 22-ig.

Tovább olvasom

Novemberi előadásainkra már kaphatók jegyek!2022. 10. 12.

Novemberben ismét lesz Fame, A Padlás, Az egérfogó, egy kis Julius Caesar-blokk, bemutatkozik az Adáshiba hazai pályán, Vadak ura, a kisszínpadokra pedig visszatér Mikve, A cégvezető, A Vágy nevű villamos és a Dolgok, amikért érdemes élni. És amikre érdemes már most jegyet váltani!

Tovább olvasom

Kulissza a Kávézóban2022. 10. 11.

Október 14-én, pénteken 17:30-kor a Színház Kávézójában találkozhatnak a Julius Caesar főszereplőivel. Az előadás előtt Somos Ákos vendégei lesznek: Gáspár Sándor, Sághy Tamás, Sarádi Zsolt és Krisztik Csaba. A program ingyenes, utána pedig még izgalmasabb lesz beülni az előadásra, főleg úgy, hogy most 20% kedvezményt adunk! Regisztráció ITT! 

Tovább olvasom

A méltóság megőrzése - bemutattuk a Julius Caesart2022. 10. 10.

Október 8-án a Vörösmarty Színház megtartotta az évad első bemutatóját. Azonban mielőtt Shakespeare hősei színpadra léptek volna, átadták Pro Theatro-díjat, és a köszönet virágaival várták a nézőket.

Tovább olvasom