Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Csodák az Adáshiba bemutatóján2022. 11. 14.

November 12-én, szombaton az Adáshiba nagy sikerű premierjének végén, a darab 91 éves szerzőjét, Szakonyi Károlyt is köszönthettük a nagyszínpadon. Teátrumunk igazgatója, Szikora János a pezsgős köszöntésen így fogalmazott: "Sok csoda történt a darabban, de az igazi csoda mégiscsak Karcsi jelenléte volt."

Tovább olvasom

Újraindult a Vörösmarty Járat! - legközelebb november 25-én szállhatnak fel2022. 11. 11.

November 10-én fantasztikus élményben részesülhetett egy igazán különleges társaság. Újraindult ugyanis a Vörösmarty Járat, amelynek utasai Budapestről utaztak Székesfehérvárra, majd átszálltak A Vágy nevű villamosra, hogy az estét színészeinkkel töltsék együtt egy finom vacsora keretében. Legközelebb november 25-én indul a Járat, akkor a Julius Caesar csapatával találkozhatnak.

Tovább olvasom

A Vadak ura Székesfehérváron2022. 11. 10.

Óriási sikerrel debütált a Vörösmarty Színház színpadán a TBG Production látványos előadása, a Vadak ura. Vidéki színházként először Székesfehérvár szavazott akkora bizalmat a produkciónak, hogy diákbérletben játssza. A közönség hálája ezúttal sem maradt el, az erdő lakói pedig megtalálták a Vadak urát…

Tovább olvasom

A Bátorság Mérlege2022. 11. 10.

Székesfehérvárra érkezik a 100 éve született köztársasági elnök, Göncz Árpád drámája, a Mérleg. Időutazás? Szerelmi történet? Történelmi visszatekintés? Vagy egy egyszerű beszélgetés két ember – egy nő és egy férfi – között? Talán mind. Kerkay Rita rendezését Varga Mária és Zsótér Sándor kettősével november 13-án és 20-án láthatják a Kozák András Stúdióban. A 13-i előadás után pedig részt vehetnek egy közönségtalálkozón az alkotókkal.

Tovább olvasom

November közepén ismét GabiKvART a Kávézóban2022. 11. 07.

A nagysikerű GabiKvART ismét kirúgja Kávézó falát, ezúttal november 15-én, kedden este héttől. Az új számok mellett Andrássy Máté stand upol, és lesz egy meglepetés vendég is! Na jó, eláruljuk: a tortában ezúttal Sarádi Zsolt lesz!

Tovább olvasom

Bagó Bertalan 60 éves2022. 11. 03.

Ma ünnepli 60. születésnapját Bagó Bertalan Jászai Mari-díjas rendező és színész, művészeti vezetőnk.

Tovább olvasom

Elmaradnak Az egérfogó előadásai2022. 11. 02.

A Vörösmarty Színház értesíti kedves közönségét, hogy a november 2-ai és 3-ai Az egérfogó című előadások betegség miatt elmaradnak.

Tovább olvasom

A legjobb női főszereplő díját kapta meg Tóth Ildikó2022. 10. 26.

Az idei eSzínház Fesztiválon A Vágy nevű villamos című előadásunk indult, Tóth Ildikó pedig meg is kapta a legjobb női főszereplőnek járó díjat. Az ünnepélyes, és stílusosan streamelt díjátadón játszótársainak és a mozgóképvarázslóknak is köszönetet mondott. Az előadást novemberben 9-én és 10-én is megnézhetik. Élőben.

Tovább olvasom

A magyar operett napja Keller Jánossal október 24-én2022. 10. 21.

A magyar operett napján ünnepeljünk, énekeljünk együtt és töltsük meg a Vörösmarty Színház előtti teret október 24-én, 18 órakor!

Tovább olvasom