Závodszky Noémi Príma-díjas!

2017. 11. 13.

Idén tizenkettedik alkalommal adták át a Fejér Megyei Príma-díjakat Székesfehérváron. Nagy örömünkre a Magyar Színház kategóriában, a közönség szavazatai alapján Závodszky Noémi, társulatunk tagja vehette át az elismerést.

A díj odaítéléséért a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Fejér Megyei Szervezete felel.  A Príma-díj az ország összes megyéjében átadásra kerül, önálló elismerésben részesítve a kultúra, a művészet, tudomány és a sport legjobbjait. Az elismeréssel szeretnék felhívni a figyelmet a helyi, szellemi eredményekre, egy adott szűkebb közösség megismerhető, közelről figyelhető példaképeire. A díjátadón Székesfehérvár polgármestere is köszöntötte a jelölteket, dr. Cser-Palkovics András beszédében kiemelte, hogy a jelenlévők a város olyan személyiségei, akik nagyot alkottak, és reméli, hogy ezt a jövőben is ugyanúgy folytatják majd.  László István, a Vállalkozók Országos Szövetségének megyei elnöke arról beszélt, hogy a díj küldetése olyan kiválóságokat állítani a társadalom elé, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje mindannyiunk számára követendő lehet.

Závodszky Noémi nem tudott ott lenni a díjátadó nagyobb részén, hiszen éppen Madam Pontagnac szerepét játszotta A hülyéje című előadásban. Az első felvonást követő szünetben azonban átvette a díjat, mielőtt újra színpadra lépett volna a Feydeau-bohózat szereplőjeként. „Úgy érzem, hogy az életem egy misszió. Nemcsak a hivatásomra gondolok, hanem hogy mint ember hatással legyek mások életére, hogy így segítsem őket” – mondta a díj átvételét követően.  

„Hálásan köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt a szavazatával, és méltónak tartott e kitüntetésre! Ezt a Díjat Nektek köszönhetem, és azoknak, akik úgy érezték, hogy méltó vagyok arra, hogy a jelöltek közé kerülhessek. Olyan élményt, szeretetet és elismerést szereztetek nekem, amit örök életemre a szívemben őrzök majd!” – írta közösségi oldalán a színésznő.

Závodszky Noéminek szeretetettel gratulálunk!