Műsorváltozás

2017. 04. 21.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az idei évadra meghirdetett Doktor Proktor és a Holdkaméleonok c. gyerekelőadás helyett A csúnya kacsa c. mesejátékot tűzzük műsorra. A darabcsere a Frakk, Lúdas Matyi, Mekk Elek, Misi Mókus, Süsü és Szaffi bérleteseket érinti.

A csúnya kacsa c. mesejátékot Hans Christian Andersen A rút kiskacsa meséje nyomán Kolozsi Angéla szövegkönyvének felhasználásával Markó Róbert és Tengely Gábor írta, a HOPPart Társulat és a Vaskakas Bábszínház koprodukciójában készült.

 

Mit tehet egy kacsa, ha másnak születik, mint a többiek? Mit tehet egy kacsa, ha elveszti a családját? Mit tehet egy kacsa, ha nem találja a helyét a világban? Andersen kérdései minden időben húsbavágóak, de különös aktualitást nyernek napjainkban. És a tó, amely körül a kacsafamília, a szarkák, a réti sas, a gólyacsalád, a vadludak, a vadászkutya, a kandúr, a tyúk és az idős hölgy élnek, különösen hasonlít egy kis országra, amit olyan jól ismerünk...

Az előadást Tengely Gábor rendezte, játsszák: Kiss Diána Magdolna, Friedenthal Zoltán, Herczeg Tamás, Keresztény Tamás, Markó-Valentyik Anna, Szilágyi Katalin.

Az előadást hatéves kortól ajánlják az alkotók, nem csak gyerekeknek! A bérletes előadások időpontját megtalálják ÁPRILISI és MÁJUSI letölthető havi műsorunkban!