Színházat ajándékba!

2014. 12. 15.

 

 

CSILLAGFÉNY 2. BÉRLET

Legújabb bérletünk az Orlai Produkciós Iroda két nagysikerű előadását, a Római vakációt és A szív hídjait tartalmazza.

 

RÓMAI VAKÁCIÓ

 

 

Egy örök klasszikus: a romantikus Audrey Hepburn - Gregory Peck film színpadon, Cole Porter dalokkal. Egy kicsiny ország trónörököse, Anna hercegnő hivatalos látogatásra érkezik Rómába. Vele utazik az udvar néhány szigorú képviselője, minden percét protokoll események töltik ki. A lány fellázad, és egy váratlan pillanatban megszökik, hogy felfedezze az Örök Várost. Persze azonnal nyomába szegődik a bulvársajtó, hogy szaftos pletykákkal szolgáljon a közönségnek. élükön az elszánt Joe Bradley, aki minden áron nagy sztorit akar szállítani megrendelőinek – ha kell, magába is bolondítja a hercegnőt.
Felvétel indul… tessék!

Szereplők: Balla Eszter, Fekete Ernő, Hernádi Judit, Cseh Judit, Szabó Kimmel Tamás/Szikszai Rémusz, Márton András, Nagy Dániel Viktor
Rendező: Pelsőczy Réka
Producer: Orlai Tibor

Az előadás az Orlai Produkciós Iroda, a FÜGE, és a Szentendrei Teátrum együttműködésével jött létre. Külön köszönet a Vespa Klub Magyarországnak.

 

 

A SZÍV HÍDJAI

 

 

Amerikai kisváros.
Egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva, feleség és anya legyen egy farmon.
Egy férfi, aki a National Geographic számára készít fényképeket a környék fedett hídjairól.
Egy véletlen találkozás, amelyből megrendítő szerelem lesz.
Sorsuk talán mindig egymás felé tartott – még ha nem is tudtak róla. Négy napjuk van rá, hogy gyökeresen megváltoztassák egymás életét. Lehetséges ez?
A Madison megye hídjai Robert James Waller nagy sikerű regényének filmváltozata Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével meghódította az egész világot. Magyarországon először Udvaros Dorottya és László Zsolt kelti életre a felkavaró történetet.

Szereplők: Udvaros Dorottya, László Zsolt, Szamosi Zsófia, Chován Gábor
Rendező: Novák Eszter
Producer: Orlai Tibor

A Vörösmarty Színház Csillagfény 2. bérlete 4600, 4900 vagy 5300 forintért vásárolható meg.

 


NAPTÁR - TEGYEN AZ ASZTALÁRA SZÍNHÁZAT!

Hogyan lehet igazán színházban gazdag minden napja az új évben? Ha asztali naptáráról a Vörösmarty Színház művészei mosolyognak önre! A 2015-ös évre szóló naptárunkon színművészeink portré- és előadásfotói színesítik meg mindennapjait. A naptár 1995 forintért vásárolható meg jegyirodánkban és az Alba Plazában a Vörösmarty Színház jegyértékesítő pultjánál.
 

 
 
 

 

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

   

 

A Vörösmarty Színház ajándékutalványa 3000 és 5000 forintos címletekben vásárolható meg jegyirodánkban, és a 2014/2015-ös évad végig bármely saját előadásunkra beváltható.