Színházat ajándékba!

2016. 12. 05.

Még néhány hét, és ismét itt a karácsony – ha maradandó színházi élményre vágyik 2017-ben is, lepje meg magát és családját, barátait színházjegyekkel vagy előadásokra beváltható ajándékutalvánnyal. Ajándékozzon nevetést, kalandot, tartalmas estéket szeretteinek!

A karácsony és szilveszter közötti időszakban játsszuk az Anconai szerelmesek c. zenés komédiát és a Balfácánt vacsorára! c. bohózatot a Nagyszínpadon, ugyanitt lesz Feke Pál Sentimento c. akusztikus koncertje. A Kozák András Stúdióban a Szutyok c. darabunkat 27-ére, A Herner Ferike faterja c. groteszk komédiát 30-ára tűztük műsorra. A Pelikán Kamaraszínházban egy kedves mesejátékot, a Makrancos évszakokat játsszuk 28-án 11 és 15 órától.

Januárban több bérletszünetes előadás közül is választhatnak kedves nézőink: 56 csepp vér c. rockmusical, Szutyok, A Herner Ferike faterja, Terrorizmus, Pukedli – Hajsza, Play Strindberg, Tündérhon vándorai.

      

A részletes január havi műsort  ITT találják.

Három- és ötezer forint értékű ajándékutalványok közül választhatnak, melyek repertoárunk valamennyi előadására beválthatók. 

A jegyeket és utalványokat megvásárolhatják jegypénztárunkban hétköznapokon 10 és 18 óra között; illetve az Alba Plázában található jegyárusító pultunknál, melynek nyitva tartása a következő: hétfő–péntek: 16−19 óra között, szombat−vasárnap: 10–19 óra között.

Ha egyedi és különleges karácsonyi ajándékot szeretne, lepje meg szeretteit színházi  ajándékutalvánnyal!