Anconai nyár a Vörösmarty Színházban

2016. 11. 30.

Szombaton lesz az Anconai szerelmesek c. zenés komédia bemutatója a Nagyszínpadon Lendvai Zoltán rendezésében. Az előadás jó hangulatot és Adria-parti nyarat varázsol a téli estékre.

Az Anconai szerelmesek c. zenés komédiának júliusban volt egy nagy sikerű előbemutatója a Pelikán Udvarban, így az előadás minden bizonnyal az évad egyik legüdítőbb színfoltja lesz. Lendvai Zoltán rendezése kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés szerelmi történet remek slágerekkel, tánccal, gegekkel, csipetnyi erotikával, sok kacagással és az elmaradhatatlan happy enddel.

A 70-es évek nagyon sok híres slágere felcsendül, amelyek nemcsak hogy ismerősek lesznek, hanem sok emléket felébresztenek majd egy bizonyos korosztályban.

Valószínűleg az a darab sikerének egyik titka, hogy sok lehetőséget ad a játszóknak az önfeledtségre, és színészeink, Hirtling István, Törőcsik Franciska, Váradi Eszter Sára, Varga Mária, Keller János, Lábodi Ádám Varga Gabriella, Andrássy Máté, Varga Lili élnek is az önfeledt játék és a nézőkkel való összekacsintás lehetőségével.

Az előadást követően biztosan még napokig dúdolni fogják a Volare; Quando, quando; Felicita; Ciao, ciao, bambina dallamait.