"Ha a szíved és a lelked ott van a szerepben, akkor csak jó lehet!"

2019. 01. 29.

Keller János 18 évvel ezelőtt lépte át a Pelikán Udvar kapuját, és lett tagja a Vörösmarty Színháznak. Önálló estjén - amint azt megosztotta a közönséggel - egy szeretetteljes, nagy színészi egyéniségekkel  rendelkező csapatba érkezett. Színpadra léphetett többek között Szabó Gyula, Kállai Ilona, Drahota Andrea, Kozák András és Zsurzs Kati partnereként.

A címadó idézet Kállai Ilonától származik, aki a Mágnás Miska premierjén a színfalak mögött bátorította őt. Erre a 18 éves pályafutásra fűzte fel Keller János kedvenc dalait egészen napjainkig.

A különleges, örök élményt adó esten felcsendültek betétdalok többek között a Mágnás Miska, Csárdáskirálynő, Két összeillő ember, Diótörő és egérkirály, Nem bánok semmit sem, My fair Lady, Isten pénze és a Padlás című előadásokból.

A zenés interaktív érzelmi utazás a dalokon, szerepeken és magánéleti vallomásokon keresztül összehozta a közönséget és a színészt. Az eredetileg 100 percesre tervezett két részes műsor az ötszörös ráadással végül 150 percesre sikerült  állótapssal a végén.

Az előadás teljes bevétele a Pelikán Udvar bejárati kapujának megújítását szolgálja. Az ARTeatrum Alapítvány szervezésében márciusban újabb pártolói esttel készülünk.

 

Fotók: Maczkó Csaba